calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Nog ééntje dan

Oké oké, nog ééntje dan, om het af te leren. Bloggen zit zo in mijn systeem. Heerlijk gegeten bij mijn lieve vader en moeder en of dat nog niet genoeg is kregen we nog een flinke fooi om met zijn allen wat leuks mee te doen in la France. De lieverds, tot tranen geroerd ben ik dan. Morgen rijden we nog even bepakt en bezakt bij ze langs om daarna de eerste stop te maken in Rotjeknor, want zonder schone zus en zwager vertrekken we niet. Voor nu: Friso ligt net schoon gedouched in bed, Rogier staat poedeltjenaakt achter me (om de kopstotengame van Zidane te bekijken op Lara’s log) Nico is naar de wasstraat en tankt de auto even af en Thomas haalt de bbq uit elkaar. Verder brandt de oven want ik moet nog even een quiche maken. Het wordt vast laat voordat we in bed gaan, maar alles ligt schoon in de kasten dus dat trek ik er morgenochtend zo uit als ik de koffers ga pakken terwijl Wanda ons huis nog even poetst. Nogmaals fijne vakantie allemaal en tot over een week of 2!   

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada