calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Vacance/Vakantie

Finalement, vacances pour moi. C’était un jour long au travail. Mais maintenant, je suis libre et mercredi nous prenons des vacances. J ‘écris blog ai payé un pendant que. Tout le monde une bonne vacance.

Zooo, ook voor mij is de vakantie nu begonnen. Na een laatste, zeer drukke, werkdag is het voorlopig klaar. 7 augustus begin ik weer. En omdat ik morgen met vakantie ga is dit voorlopig mijn laatste blogje. Ook al gaat de laptop mee, manlief blijft betrokken bij de zaak, ik ben niet van plan er iets mee te doen. De jongens hebben zich vandaag ook lekker vermaakt want, ondanks de regen en onweer van vannacht, is het vandaag weer een prachtige dag. Iedereen een hele fijne vakantie toegewenst en tot blogs!

 

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada