calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Kijk eens naar het vogeltje

Onze oudste zoon Thomas is in Frankrijk jarig. 15 jaar word hij dan. Maar het cadeau wat wij voor hem gekocht hadden kon hij eigenlijk wel eerder gebruiken. Want ja, als je het krijgt als je vakantie al bijna afgelopen is………. tja het blijft een leuk cadeau hoor, maar een beetje jammer is het dan wel. Vandaar dat we gisterenavond het alvast maar overhandigd hebben. Met een lekkere tompouce bij de koffie/thee was het alvast een klein feestje. In Frankrijk is hij gewoon jarig, maar zijn grote cadeau heeft hij alvast gekregen, en hij is er reuze blij mee. Wat hij heeft gekregen? Lachen….Kijk maar naar het vogeltje………klik!

ja, je staat er leuk op

pappa legt uit hoe hij werkt

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada