calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Blauw past bij jou

Ik ben handig. Echt waar. Ik ben creatief en kan lekker koken. Geef me een lap stof en ik maak er wat leuks van. Schilderijtje ophangen en manlief heeft geen tijd? Boor ik zelf toch een gaatje! Oké, in het geval van PC’s ben ik iets minder handig maar ook daar kan ik redelijk mee overweg. Het rare is dat ik tegelijkertijd ook vreselijk onhandig ben, ik ben gezegend met het zogenoemde Sikken-gen. Ik laat dingen uit mijn handen vallen, loop, als ik ergens binnentuur, tegen een boom of anders wel tegen punten van tafels kasten enz. En dankzij mijn Sikken-gen heb ik ook altijd snel  blauwe plekken. Nu ook weer, ik heb blauwe plekken op mijn kuit, arm en op mijn dij (liep gisteren tegen de marmeren plaat van de antieke waskast). Het ziet er niet uit en dan moet ik van de week in bikini!!!!!!!! De mensen zullen wel denken. Ik weet beter, enne dat Sikken-gen, dat is iets om trots op te zijn want het is een leuke familie waar ik deel van uitmaak. Dus zien jullie binnenkort in Frankrijk een fris en fruitig typje voorbij lopen in bikini mét blauwe plekken? Denk dat niet direct het ergste. Enne als ik het niet ben is vast wel één van mijn, fris en fruitige, nichten!

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada