calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Zooooveel te doen

Ik ben niet echt huishoudelijk aangelegd. Helemaal niet eigenlijk. En mijn hobby is het zéker niet. Niet dat je bij ons aan de vloer vastplakt en de dames van "Hoe schoon is jou huis" hoeven écht niet langs te komen maar ja….er zijn nou eenmaal leukere dingen te bedenken. En toch he, dat is dan weer zo raar, als ik dan met vakantie ga wil ik dat ons huis er helemaal tiptop uitziet. Dus wat doe je dan de laatste dagen: poetsen, wassen, strijken en poetsen! Want een gezin met 3 kinderen geeft een hoop gezelligheid maar óók een hoop rommel en wasgoed. MIjn vader heeft vanmiddag de tuin gedaan en daar ben ik echt heel blij mee want ik vroeg me af wanneer ik daar nog de tijd vandaan moest halen. Manlief heeft het weer druk op een ander vlak: de zaak. Dus hij is vanochtend vroeg (en dat was voor zijn doen zelfs errug vroeg) aan het werk gegaan en kwam rond vieren weer thuis. Hij wil alles zoveel mogelijk "af" hebben dus ook hij moet er nog even zijn schouders onder zetten. Maar goed, nog een paar daagjes voordat we vertrekken, maar tot die tijd moet er nog veel gebeuren.

poetsvrouw

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada