calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Hi Ha Holiday

Zoooo……mervakantie. Geen stress meer om de kinderen op tijd op school te krijgen. Heerlijk. Alle 3 zijn ze over met een prima rapport. Alle reden om trots te zijn. Thomas gaat naar 3 Havo, Rogier naar groep 8 en Friso alweer naar groep 4. Time flies. Zó vegen ze hun snottebel nog af aan je mouw, zó fietsen ze alleen naar school. Ik ben altijd blij als de kinderen vakantie hebben. Kan daar altijd enorm van genieten maar als de "grote" vakantie aanbreekt voel ik me altijd een beetje weemoedig. De laatste 10 seconden op de basisschool tellen de leerlingen altijd keihard mee en als ze dan gaan joelen …….ja jullie zullen me misschien wel een sentimentele doos vinden, dan schieten bij mij de waterlanders in mijn ogen. Er heerst altijd een speciaal sfeertje. Iedereen is blij en heeft zin in de vakantie. Net ook even bij de 2 Sassen langsgeweest, die vertrekken allebei morgenochtend. En ook al weet je dat je elkaar weer snel zult zien, het afscheid is altijd nét even anders. Nog een paar dagen dan vertrekken we zelf ook. 

One Response to “Hi Ha Holiday”

  1. Lara schreef:

    Ik kan het me best voorstellen hoor… Ja, het is heerlijk dat ze weer vakantie hebben… Nog twee dagen (heeeeeeeeeel hard) werken en dan kan ik dat gelukkig ook zeggen. En dan gaan we heerlijk weg, hoera!

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada