calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Alle ballen verzamelen

Vanmiddag was er een balvaardigheidstest voor alle jeugdleden van ons tennispark. Als eersten waren "de mini’s" aan de beurt en daar valt onze Friso natuurlijk ook nog onder. Er waren allerlei balvaardigheids – en behendigheidstestjes en het viel voor die kleintjes niet altijd mee om de bal te krijgen waar je hem wilt hebben. Rogier hield met een aantal vrienden de puntentelling bij zodat alles eerlijk zou verlopen. Het was leuk om te zien hoe al die jongens en meisjes, ondanks de warmte, zo enthousiast meededen. Friso had het ook prima naar zijn zin en hij won nog een knuffel omdat hij, als één van de weinigen, de bal precies tegen de pion aan sloeg. Ook heeft hij nu zijn certificaat gehaald met een score van 170 punten. En dat is superknap van hem.

pionnen rakenraaklet op dat tongetje uit zijn mondRogier kijkt of het goed gaat

One Response to “Alle ballen verzamelen”

  1. Lara schreef:

    Zou ik dan ooit twee beroemde tennissers als neven hebben?

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada