calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Terug op het nest

Bij mijn ouders in de tuin zit hoog in de boom een merelnest. Mét jongen, want de ouders vliegen af en aan. Vanmiddag belde mijn moeder om te vertellen dat er een klein mereltje uit het nest was gevallen en dat mijn vader hoog op de ladder was geklommen om het kleine vogeltje weer terug in zijn nestje te zetten. Aan tafel vertel ik de jongens dit verhaal en vertel erbij dat ik helemaal trots ben op hun opa. Bij Friso verschijnt een denkrimpel rond zijn neusje en hij vraagt: "Had opa eigenlijk wel handschoenen aan toen hij dat vogeltje oppakte?" "Ik denk van niet" antwoord ik. "Ja maar," roept Friso dan een beetje paniekerig, "straks krijgt opa vogelgriep!"

 

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada