calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Shop alarm

Ik ging met de jongens nog even wat winkelen zo vlak voor de vakantie. Voor Thomas kocht ik 2 hele leuke T-shirts maar toen we de winkel verlieten ging het alarm af. Hebben wij weer, dacht ik en we liepen terug de winkel in. De verkoopster haalde het alarm van het T-shirt en vol goede moed verlieten we voor de 2e keer de  winkel. Maar, helaas het alarm ging weer af. Bleek dat de verkoopster wel had zitten slapen want ook van het tweede T-shirt moest het alarm nog worden verwijderd. Later koop ik voor Friso (in een andere winkel) nog een spongebob shirtje en terwijl ik afreken speelt hij in de speelhoek. Bij het verlaten van de winkel roept onze lieverd met zijn "beschaafde stemmetje": "Hé, het alarm gaat déze keer niet af". Nou dan heb je wel direct bekijks, dat kan ik je wel vertellen.

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada