calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Wat zeg je?

Omdat mijn moeder 2 gehoorapparaten heeft en mijn vader niet goed hoort (al is dat volgens hem helemaal niet waar) ben ik gewend zinnen te herhalen en harder te praten. Daardoor is het me niet opgevallen dat ik dat bij Thomas ook steeds vaker moest doen. (slechte moeder) Maar ja, als je kind zelf vraagt of hij naar de dokter mag omdat hij niet goed hoort dan is er vast wat loos. En inderdaad, Thomas hoort weer slecht. Ik schrijf weer, omdat hij al een keer of 10 buisjes heeft gehad. Zijn keelamandelen zijn eruit en zijn neusamandelen zijn al 3 keer verwijderd. Verder heeft die dappere lieverd ook al een kaakholtespoeling achter de rug en in 2004 hebben ze een nieuw trommelvlies gemaakt nadat de artsen zijn oor er eerst hadden afgehaald. Kortom hij heeft op het gebied van KNO al heel veel achter de rug. Na die laatste operatie ging de vlag uit. Hij hoorde weer super en voor het eerst zijn we de vakantie doorgekomen zonder oorpijn terwijl hij veel in het zwembad lag. Maar ja, nu zijn we toch weer een beetje terug bij af. Gelukkig geen oorpijn maar wel gehoorverlies. Over een maand gaan we weer naar onze KNO arts en dat is een hele fijne man dat we er alle vertrouwen in hebben dat het weer goed gaat komen. Maar we balen allemaal en Thomas nog het meest. Ondertussen toch maar wat harder praten en ik zal wat minder vaak zeggen dat hij zijn muziek wat zachter moet zetten. Wat zeg je? Zijn muziek minder hard zetten? Toch maar wel want anders loopt de rest van ons gezin binnenkort ook met gehoorverlies.

3 Responses to “Wat zeg je?”

  1. Dennis schreef:

    Hee, das minder goed nieuws. Laten we hopen dat de KNO arts het snel en goed kan herstellen.

  2. Lara schreef:

    Ja, da’s zeker balen! Sterkte Thomas en ik hoop net als Den dat de arts er snel iets aan kan doen. Als ik hem om moet kopen met korting op kleding, dan hoor ik het wel he… 🙂

  3. Tessa schreef:

    Dit is idd nieuws waar je niet echt op zit te wachten, en vooral voor een geplande supervakantie. Ik hoop natuurlijk ook dat de arts het snel kan verhelpen, in ieder geval vòòr jullie vakantie, zodat Thomas ook optimaal kan genieten!

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada