calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Moment Leer ieder moment van geluk bewust te beleven. Heb het nooit te druk om liefde te krijgen of te geven. Een simpel woord, een handgebaar, een moment van warmte ze zijn zo kostbaar in dit leven zonder kalmte. Elke seconde zonder zorgen die je al hebt gehad al was het vandaag of komt het morgen, neemt niemand je ooit weer af. Hou die momenten vast zorg dat je ervan geniet want met liefde als last ontwijk je veel verdriet.

Dit is al jarenlang één van mijn favoriete gedichten. Omdat alles wat er staat zo waar is. Wij proberen onze jongens, in dit digitale tijdperk met computer gsm en msn, te leren bewust te zijn van alle kleine mooie dingen om ons heen en ook om dankbaar te zijn met wat ze hebben (lukt niet altijd.) We proberen daar uiteraard zelf ook een voorbeeld in te zijn. (En dat lukt natuurlijk ook niet altijd, maar we blijven het proberen.)

3 Responses to “Mooi gedicht van Hetty Haarlemmer”

  1. Lara schreef:

    Nu neem ik even de tijd om te vertellen wat een mooi en lief mens ik jou vind en hoe blij ik ben dat ik je ken! I laf joe! 🙂

  2. Hetty Haarlemmer schreef:

    Wat een verrasing om mijn gedicht hier tegen te komen. Dank voor het plaatsen!

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada