calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Zucht

Blogperikelen…

Al jaren schreef ik regelmatig, over van alles en nog wat maar het ging vaak over de kids. In het begin blogde ik bijna dagelijks, later ging de blogfrequentie wat omlaag ( druk druk druk) maar ik probeerde zo’n 2 keer per week een verhaaltje te typen….

En toen ging de hele migratie mis bij weblog. Pijn in mijn buik had ik, wat was ik stom dat ik mijn berichten niet had opgeslagen. Want ja, al die jaren blogjes schrijven en is bij elkaar toch een mooi dokument….. Ondertussen weet ik dat mijn berichten er nog wel zijn maar dáár bloggen, dat zal het niet meer worden…..

Wat dan wel? Ik heb er een tijdje over nagedacht en eigenlijk weet ik het nog steeds niet: betaalde site/gratis site…. Voorlopig begin ik dus maar met een gratis site en ga ik wordpress maar eens op mijn gemak ontdekken want één ding weet ik wel: ik mis het schrijven van korte verhaaltjes…… Mijn blognaam, webpost, waaronder ik te vinden was op weblog was al bezet en na een dagje hersenkraken heb ik gekozen voor webpostdinge: een combinatie van mijn weblognaam en mijn eigen naam….

7 Responses to “Zucht”

 1. Billy schreef:

  hey Inge, het heeft wat geduurd, maar ik ben hier toch geraakt
  Welkom bij wordpress trouwens, zal je je niet beklagen…
  En de naam vind ik prima gevonden hoor!

 2. J@n. schreef:

  Je staat ondertussen bij mijn feeds, dus ik volg je wel.;-)
  Gr. J#n.

 3. geesjesgedachten schreef:

  Hey meis, fijn dat ik weer bij je kan lezen. Ik blog tegenwoordig ook bij wordpress. Wanneer je op m,n naam klikt dan ben je in een oogwenk bij me. :-}

  Ik ga je link plaatsen en kom dan later terug, wat heb je een leuke achtergrond zeg! Je bent al verder dan ik met het ontdekken van wat hier allemaal mogelijk is.

 4. Sisely.nl schreef:

  Leuke blog zeg, ieder geval ik ga je blogjes weer volgen.

 5. Jeroen schreef:

  Je bent zeker de eerste niet die de overstap maakte. En die gaan echt niet allemaal weer terug als Weblog ooit nog terug zou komen. Je schrijft: “Ondertussen weet ik dat mijn berichten er nog wel zijn….”. Is dat zo? Kunnen we nog bij de oude logjes komen? Hoe dan? Ik dacht dat we alles kwijt waren daar.

 6. Inge schreef:

  @Jeroen, mijn weblog heeft even online gestaan en al mijn berichten waren daar nog. Alleen de afbeeldingen zaten er niet bij….. Maar heb nog steeds geen mail met inloggevens ontvangen dus ik kan er (nog) niet bij…..

 7. rietepietz schreef:

  Het grappige bij wordpress vind ik dat je “een willekeurig log” kunt kiezen om te lezen en dát heb ik dus even aangeklikt …krijg ik dus dit logje onder m’n neus dat gewoon mijn verhaal zou kunnen zijn ;-(
  Ondertussen zóu ik mijn weblog weer kunnen gebruiken ,ik kán erin ,kan zelfs logjes maken maar omdat de boel nog steeds niet helemaal goed werkt blijf ik lekker op m’n wordpressje zitten !
  Ooit ga ik de ruim 800 web-logjes importeren maar daar zal dan nog wel een hoop aan moeten gebeuren wegens ontbrekende ,of op verkeerde plaats staande foto’s en filmpjes ….. De les van de afschuwelijke weblogtoestanden moeten we wel onhouden maar ….. ik moet tot m’n schande zeggen dat ik van de ruim 50 nieuwe logjes op wordpress alwéér geen backup gemaakt heb …. vanmiddag éérs doen dus !
  I

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada