calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Let’s dance

Auw…

Manlief draait in zijn vrije tijd weleens als DJ op feesten. Zo ook laatst toen hij in een discotheek moest draaien: danceclassics, 70’s, 80’s, 90’s was het thema. Met een grote club vrienden ging ik er heen. Thomas was er ook met zijn vrienden. Mijn vriendinnetjes en ik dansten urenlang, het was reuze gezellig.

Thomas had al een paar bakkies op kwam naar me toe en vroeg of ik met hem op de tafel wilde dansen. “Jij eerst” zei omdat ik bang was dat ik er anders alleen op zou staan. Maar dat gebeurde niet, hij klom erop en stak zijn hand uit om mij te helpen. Ik haalde diep adem en klom via de trap op de tafel. Een vriend van Thomas kwam er ook bij staan en we hadden dikke pret daar boven op die danstafel. 

Er klom nóg een meisje omhoog om ook mee te dansen. “Ik ga er weer vanaf hoor” zei ik tegen haar. “Waarom? ” Vroeg ze verbaasd. “Omdat ik er een beetje te oud voor ben” antwoordde ik.

“Welnee” zei ze, “helemaal niet! Ik vind het juist leuk dat U op de tafel danst”…. Auw….

11 Responses to “Let’s dance”

 1. J@n. schreef:

  Tja, dat U zet je inderdaad weer helemaal met de voetjes op aarde Inge, maar laat je niet ontmoedigen hun tijd komt ook nog wel en sneller dan ze denken.
  Gr. J@n.

 2. inge schreef:

  juf van joon blijft ook maar u zeggen.
  zucht.
  hoe jong is ze? denk ik dan.
  zal ’t vragen met tienminutengesprek ^^

 3. Desire schreef:

  Woehahahaha! ’t Was natuurlijk goed bedoeld, maar confronterend is het wel 😉
  Weet je meteen weer waar je staat … idd met de beide voetjes op de vloer 😉

 4. madddox schreef:

  woehaaa, zalig (enfin, sorry eigenlijk hé :-))))))))))

 5. geesjesgedachten schreef:

  JAAHAA Inge daar begint het mee, ik kan het weten. PFF!

  Ach nog een paar jaar te gaan meis, dan hoor je (net als mij) vaak dat “men”je nog zo jong vindt voor de leeftijd die je dan hebt, misschien bedoelen ze dan ook wel: “gek mens” maar dat boeit mij dan weer niet.
  Geniet van het leven Inge!

 6. Billy schreef:

  hahaha, je bent zo oud als je je voelt zeggen ze dan…

  😛

 7. HansDeZwans schreef:

  Zolang dat je niet met een rollator op tafel moet, mag het nog van mij. (anders is het te gevaarlijk hè)

 8. joke schreef:

  Je zoon vond je niet te oud, heerlijk toch! Een oud gezegde van mijn moeder was “doe wat je wil ze kletsen toch “‘ dus lekker genieten.
  Groetjes.

 9. Als we een feestje hebben mogen wij ook graag de voetjes van de vloer gooien. De laatste bruiloft hebben we met de hele familie (ooms. tantes, neven en nichten) de sirtaki gedanst.
  We kregen hiervoor een youtube filmpje met oefensirtaki….
  (en de voorgeschrevenkleding…) de mannen in een witte overal, met een wit rokje en een hes, sjaal en muts en de dames een jurk/rok, schort en hoofddoek.

  http://www.youtube.com/watch?v=yx112Rx30bo

  En zo met een dikke 50 man in een grote om het bruidspaar….
  En….. niet te geloven…. allemaal nog in de maat ook!! Ongeloofelijk!! Wat je al niet van een filmpje kunt leren hé!

 10. Sisely.nl schreef:

  Ieder geval je stond met beide voeten op de grond, en je bent nooit te oud om te dansen.

 11. Leo's mening schreef:

  Als de kinderen van huis zijn dansen dus de ouders op tafel??? Schande!!!

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada