calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Niet te filmen….

En bedankt pap 😉

Het was in het jaar 1987 dat Nico en ik elkaar ontmoetten op een terrasje in Noordwijk. We raakten aan de praat en wisselden aan ’t einde van de avond telefoonnummers uit. En dat was nog gewoon het vaste telefoonnummer want van mobiele telefoons had nog niemand gehoord….

Nico belde en we spraken weer af en vanaf dat moment hadden we verkering. (Dat denk ik tenminste want hij heeft het nooit gevraagd.) We zaten allebei in ons laatste studiejaar en hadden allebei een zaterdagbaantje maar zagen elkaar regelmatig en deden leuke dingen samen.

Zo zouden we een keer naar de bioscoop gaan in Leiden. We hadden telefonisch kaartjes besteld (want hee, online reserveren moest nog uitgevonden worden) en die moesten op zaterdag worden opgehaald. Maar dat lukte ons niet want we werkten allebei. Mijn vader bood uitkomst, hij zou de kaartjes wel voor ons ophalen. Wij blij en na ons werk zou Nic dan bij ons eten en dan zouden vanaf mijn ouderlijk huis naar de bioscoop gaan.

Aan tafel vroeg ik aan mijn vader of het nog gelukt was met de bioscoopkaartjes. : Ja hoor”, antwoordde mijn vader met pretoogjes, “al weet ik niet zeker of het voor de juiste film is.” “Hoezo, wat heb je gezegd dan”, vroeg ik aan hem.
“Nou” zei mijn vader: “ik vroeg dus 2 kaartjes, die dame achter het loket vroeg voor welke film en ik wist het niet meer precies dus ik zei: volgens mij is het zoiets als fatale erectie”…..

13 Responses to “Niet te filmen….”

 1. J@n. schreef:

  Wel een verspreking om levenslang te onthouden, hij is goed Inge!
  Gr. J@n.

 2. Sisely.nl schreef:

  Is allemaal wat, heb genoten van je blog.

 3. HansDeZwans schreef:

  En, hoe was de ‘fatale erectie’?

 4. Elmar schreef:

  he he ik heb je weer gevonden! 🙂
  Wat geen super film moet dat geweest zijn ‘fatale erectie’ ik zal hem binnenkort eens opzoeken in de videotheek!

  groetjes en een fijn weekend!
  Elmar

 5. Billy schreef:

  hahahahaha
  “Fatale erectie” had misschien nog veel meer kijkers opgeleverd… 😉

  Groetjes, Inge!

 6. Desire schreef:

  Hahaha! Wat een heerlijke verspreking, die paps toch 😉

 7. inge schreef:

  hij had de film gewoon al gezien dus ^^

 8. joke schreef:

  Aan zijn pret oogjes te zien was de verspreking niet helemaal per ongeluk, leuke herinneringen zijn dat :-).
  Groetjes.

 9. geesjesgedachten schreef:

  SCHATERLACH, Een leuke vader heb jij. Ik had je gezicht op dat moment wel graag willen zien. SCHATERLACH

 10. Leo's mening schreef:

  Het is maar te hopen dat zulks in het echt nooit zal optreden dan……het idee alleen al vervult me van afschuw….haha!

 11. madddox schreef:

  hahaha, ik heb hem zowat al overal verteld… 🙂

 12. Jeroen schreef:

  Whaha, nou dat is dus vast wel de goede film geweest!

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada