calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Wie schrijft die blijft

De Snoes and I @ the beach….

Ruim 2 weken geleden had ik een mailtje in m’n mailbox van iemand die ik niet kende. Het bleek van een redactrice van RTL te zijn. Ze schreef dat ze een nieuwe ipad app aan het ontwikkelen was en dat één van de rubrieken ‘mijn auto en ik’ zou gaan worden.

En aangezien ze al geruime tijd bij me leest moest ze aan mij denken. Ze vond het verhaal van de Snoes en mij, en dan vooral de klik die ik met mijn auto heb, bijzonder. Voor nieuwe lezers, ik heb mijn auto beetje bij beetje gepimpt: pushbar, sidebars, verstralers enz. Daarna reed er iemand bijna frontaal op ons in. Ruim 7000 euro schade. Gelukkig kon de Snoes worden gerepareerd en kwam ze uiteindelijk nóg mooier de weg weer op.

Haar vraag was of ik er iets voor voelde om een stukje te schrijven? Ik vond het wel grappig maar had nog wel wat vragen. Die zijn allemaal netjes beantwoord dus ik heb besloten om er op in te gaan. Ik schreef mijn verhaal en stuurde het stukje naar haar op en ze was enthousiast. Er moesten ook nog foto’s bij van de Snoes en mij. En waar kunnen die nu beter worden gemaakt dan bij ons op het strand….

Hierbij alvast twee foto’s van de photo shoot. Ik wilde graag dat Rogier ze maakte en ik vind ze erg mooi geworden…

13 Responses to “Wie schrijft die blijft”

 1. joke schreef:

  Op het gevaar af dat ik achter loop met deze uitdrukking.., ik vind het ” hardstikke gaaf “. En hele mooie foto’s ook al. Ben benieuwd naar het verloop hier van.
  Groetjes.

 2. J@n. schreef:

  Prima foto’s Inge, absoluut niks mis mee en straks een eigen roman? 😉
  Gr. J@n.

 3. madddox schreef:

  hé, lijkt me leuk, mooie foto’s ook!

 4. Billy schreef:

  je staat er mooi op met je snoes, Inge!
  en het verhaal zelf ga je hier niet publiceren?

 5. Wauw…… Je wordt dus een “celebretie on the web”!!
  Zo zie je maar, een balletje kan raar rollen!

 6. Desire schreef:

  Stoerrrrrr! Wij zullen jouw verhaal ook vast ooit nog wel eens mogen lezen … 😉

 7. HansDeZwans schreef:

  Je bent klaar om zo de zee in te rijden. 🙂

 8. geesjesgedachten schreef:

  Wauw!! Wat zou ik graag een ritje met jou in je snoes willen meemaken.
  Op de tweede foto straalt het plezier wat je hebt van je gezicht af Inge.
  Natuurlijk willen wij lezers hier het verhaal heel graag lezen, dat gaat natuurlijk ook gebeuren want jij krijgt never nooit niet sterallures.

 9. Jeroen schreef:

  Hoewel ik geen idee heb wat een ipad app (maar ik loop nou eenmaal achter op dat gebied) mag zijn, klinkt het allemaal erg leuk. Toch wel bijzonder om zo uitgekozen te zijn.

 10. Sisely.nl schreef:

  Ben je in eens beroemd geworden, en dat allemaal door je blog.Leuk zeg….

 11. Elmar schreef:

  Leuk dat je mocht meewerken aan die app!
  De foto’s zijn prima gelukt, Snoes ziet er super uit! (en jij natuurlijk ook! ;-))
  groetjes,
  Elmar

 12. Leo schreef:

  Dat zijn posters voor aan de wand hoor…….

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada