calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

In de lappenmand

kuch en snotter….

Ik snif en snotter en als ik hoest dan blijf ik er bijna in. Ik heb het idee dat mijn longen op mijn nachtkastje liggen zo benauwd ben ik. Ik neem braaf mijn pilletjes en pufjes en drink de sinaasappelsap die Friso net voor me heeft geperst.

En nu maar hopen dat ik me snel beter ga voelen.

13 Responses to “In de lappenmand”

 1. Desire schreef:

  Hè gats! Daar zit je echt niet op te wachten, zo vlak voor de kerst!
  Gelukkig dat je pufjes hebt die je erdoor kunnen slepen. Mijn advies: braaf daarmee doorgaan en je lekker laten verwennen met sapjes. En voldoende rust nemen natuurlijk, beterschap!

 2. joke schreef:

  Mooi dat je lekker verwend word door Friso, je zal er even door moeten jóh.Beterschap hoor.
  Groetjes.

 3. J@n. schreef:

  Als je nou boven de 60 geweest was dan had je een griepspuit gehad en had je nou niks meer kunnen overkomen. Heb jij even pech.;-)
  Beterschap meis.
  Gr. J@n.

 4. madddox schreef:

  heel snel en veel beterschap!
  wodka wil wel eens helpen 🙂

 5. Billy schreef:

  zo ziek als een hond dus?

  Veel beterschap, Inge!

 6. geesjesgedachten schreef:

  Je kunt me de hand schudden Inge. Hier precies hetzelfde, al drie weken lang, bleh!
  Er staan ook weer nieuwe foto,s Inge, kom je es kijken meis?
  Beterschap gewenst!
  http://mijnverlangen.blogspot.com/

 7. inge schreef:

  och meis, ik KEN het. was vanmiddag nog weer bij de dokter, waarschijnlijk een virusje over een ander virusje, oftewel.. we zijn er nog steeds niet.
  na al dik anderhalve maand ofzowwwwww o.O
  hoop dat jij sneller opknapt!!!

  X

 8. O jee, jij ook al! Je verkeert in goed gezelschap; niet alleen de mensen die voor mij reageerden zijn veelal snotverkouden….. Ik ook!!!
  Hoesten, proesten, piepende longen……
  Hot coldrex en ibuprofen; daar leef ik nu zo’n beetje op. Verders blijf ik gewoon bezig, want als moeders de toko niet draaiende houdt kunnen de meeste huisbewonders nog geen sok in de kast vinden, zelfs niet als deze pa voor hun neuw ligt!
  Groet uit Giessenburg

 9. Leo schreef:

  Herkenbaar. Ben er nu al een ruime week mee bezig. Doorgelopen natuurlijk en dan slijt het minder snel. Maar als moeder van een gezin is het altijd lastiger dan als onbelangrijk iemand zoals ik die gewoon verwend wordt als het er op aankomt. Heel veel sterkte en beterschap!

 10. HansDeZwans schreef:

  Niet fijn om nu juist ziek te zijn. Probeer tegen de kerstdagen terug in orde te zijn zodat je toch fijne dagen kunt doorbrengen.

 11. Sisely.nl schreef:

  Beterschap, en dat je vlug weer beter mag zijn.

 12. Geronimo schreef:

  Van harte beterschap Inge!

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada