calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Kwakkelen en kruidenbitter

Rustig aan….

Het is al een poosje stil in weblogland. Ik reageer even bij niemand en er komen ook geen blogjes van mijn hand.

Ik schreef laatst al dat ik niet lekker was en dat ben ik eigenlijk nog steeds niet. Al 5 weken hoest ik de longen uit mijn lijf, ben ik benauwd en knap ik niet echt op. Ondanks antibioticakuren. Maar heeee, dat ik astma heb is natuurlijk ook niet echt bevorderlijk.

Ik werkte wel maar ging vaak vroeg naar bed omdat ik dan ‘op’ was. Maar afgelopen week heb ik me, hoewel ik het heel moeilijk vond, toch maar ziek gemeld. Even een pas op de plaats om mijn lichaam de kans geven om beter te worden. Rustig aan doen al viel dat niet mee. Ik ben nu eenmaal van: ‘live your life to the max’ en daar horen nu eenmaal geen pyjamadagjes bij…. Er waren dagen dat ik mijn laptoppie niet eens opstartte…. Manlief maakte zich al zorgen maar toen vond hij dat ik pas echt ziek was….

Rogier heeft ook astma en ook hij heeft het slecht de laatste tijd omdat hij bronchitis heeft. Van de week schonk ik voor hem ’s avonds ook een glaasje kruidenbitter in. “Hier”, zei ik, “dit doodt de bacteriën”… Hij nam een slokje en hij rilde over zijn hele lichaam. Hij vond het viesssss…. Maar na ruim een uur had hij zijn glaasje toch  leeg 🙂

De avond erna schonk ik voor mezelf weer een glaasje in. “Doe mij er ook maar ééntje” zei  hij stoer “daar slaap ik lekker op”… Je helpt dat kind aan de drank” riep manlief. Ik schoot in de lach, wat me weer een enorme hoestbui opleverde…..

Maar *ik klop het af* het lijkt er op dat het langzaam de goede kant weer opgaat.

 

10 Responses to “Kwakkelen en kruidenbitter”

 1. J@n. schreef:

  Tuurlijk Inge!
  Een nieuw jaar met nieuwe kansen!
  Maar doe het voorlopig maar rustig aan hoor.
  Goed uitzieken is het beste.
  Beterschap!
  Gr. J@n.

 2. Desire schreef:

  Niet dat JIJ er iets aan hebt, maar het schijnt nogal rond te gaan, vooral het nare hoesten. Voordat je daar eens vanaf bent … in ieder geval hoop ik met je mee dat het weer langzaam de goede kant opgaat. Tot die tijd maar rustig aan doen, beterschapjes!

 3. Sisely.nl schreef:

  Ziek ze maar eerst goed uit, doe maar rustig aan…beterschap.

 4. joke schreef:

  Soms heb je een time out nodig. Rustig aan en beterschap.
  Groetjes.

 5. Tip van de Hulk.
  Het stomste wat een zieke kan doen is ‘stoer doen’.
  Luister altijd naar de signalen van je lichaam.
  Ik heb daar ook een harde les in gehad.
  Ik had moeten luisteren naar de signalen van mijn geest.
  En zit nu met een soort dwarsleasie in mijn hoofd.

  Veel sterkte en natuurlijk beterschap!

 6. inge schreef:

  oh meisje ik HOOP het hier duurde het ook zo lang en helemaaaal beter ben ik ook nog niet en nu heeft jan weer voorhoofdsholteontsteking, en dat terwijl het heel geen winter is geworden nog…
  beterschapjes en niet teveel kruidenbittertjes meer met da kiend he! X

 7. Billy schreef:

  het klinkt wel wat als bij mij, Inge
  Ik blijf ook maar met een hardnekkige verkoudheid zitten
  Misschien neem ik ook beter een drupje kruidenbitter… 😉

  Beterschap nog!

 8. madddox schreef:

  dag Inge,
  hopelijk is het ondertussen al wat beter?
  ik wens het jullie alvast en duim ervoor!
  groetjes
  joten

 9. goh inge, ik kan dat ook niet, thuiszitten. Maar je moet lief zijn voor je lichaam, dan is het ook lief voor jou!
  zelf nu ook 2 maanden niet geblogd……
  sterkte, he!!

 10. Leo schreef:

  En hoe gaat het nu met je???

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada