calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Dinner is ready

when the smokealarm goes off….

Het is zaterdagochtend, weekend. Toch sta ik al vroeg naast mijn bed want Rogier moet naar zijn zaterdagbaantje. Ik hoor hem al in de keuken rommelen als ik de trap afloop en ik ruik een soort van brandlucht. “Gaat het wel goed in de keuken?” roep ik maar als ik de deur open doe weet ik het antwoord al…. NEE! De kamer staat vol met rook en ik hoor de  afzuigkap op volle toeren draaien…

In de keuken staat Rogier. hij hoest, gek he? En terwijl ik in allerijl alle ramen en de openslaande deuren opengooi kijk Rogier verbaasd de huiskamer in.

“Oh ik wist niet dat het zo erg was” zegt hij. Mijn boterham is aangebrand, hij bleef vastzitten in de broodrooster. Daarom heb ik de afzuigkap maar even aangezet….” Ondertussen probeert manlief door middel van het wapperen van een grote handdoek de rook weg te krijgen. Het stinkt vreselijk in huis en ik vraag me af waarom de rookmelder niet is afgegaan. Ik ben bang dat het een kwestie van lege batterijen is. Die moeten we dus meteen vervangen…

En terwijl ik boos word op Rogier omdat hij niet even riep dat het niet goed ging in de keuken staat hij ogenschijnlijk onverstoorbaar zijn nieuwe, net geroosterde, boterhammetje te smeren en vervolgens op de eten. Pubers? Zucht…..

En die rooklucht? Die is nog een hele tijd blijven hangen in huis…. Pffff wat een lekker ontspannen ochtendje was dat….

 

13 Responses to “Dinner is ready”

 1. J@n. schreef:

  Daar hoef je toch niet zo aangebrand over te doen Inge!;-)
  Daar kan die jongen toch niks aan doen.
  Gr. J@n.

 2. madddox schreef:

  goh, gewoon een beetje dat zwart afschrapen….het is een gewoonte 🙂

 3. Desire schreef:

  Whoehahaha! Pubers … ze lijken geen stress te kennen 😉

 4. joke schreef:

  a
  Alle begin is moeilijk, zeker met de slaap nog in je ogen. Hij leert het wel :-).
  Groetjes.

 5. Billy schreef:

  gelukkig bleef het maar bij rooklucht, en stond niet de hele keuken in brand…
  Rogier zal z’n lesje wel geleerd hebben

  Groetjes!

 6. HERKENNING!
  Iemand van het gezin ook het brood in de rooster gedaan en lekker met de anderen tv gaan kijken.
  Toevallig kom ik beneden en zie enorme rookwolken langs het plafond.
  Kan het mij niet meer herinneren of ik toen gescholden heb.
  Denk van niet 😉

 7. Sisely.nl schreef:

  Dan hebben jullie nog geluk gehad,het had ook anders af kunnen lopen.Volgende keer beter op letten…

 8. inge schreef:

  maar rogier is dus weer opgeknapt ^^ fijn. hihi.

 9. Aukje schreef:

  Die is dus echt verbrand 🙂

 10. Leo schreef:

  Ja, dat herken ik wel, onze oude broodrooster wilde dat euvel ook wel eens vertonen en idd is het een vreselijke lucht. Hier gillen die dingen aan de wand al als er teveel stoom uit de keuken vandaan komt. Die werken tenminste wel…

 11. geesjesgedachten schreef:

  Tja, Inge toch. Je hebt Rogier van de kruidenbitter laten proeven, had hij hiervan misschien nog een slokkie genomen tijdens het roosteren van dit broodje?
  Whahaha, ik had graag je gezicht willen zien toen hij onverstoord z,n broodje at.

  Gaat het weer wat beter met je meis?

 12. Wolfgang schreef:

  Hallo, Wolfgang war hier.
  Viele Grüße von uns.

 13. Jeroen schreef:

  Zo bruin heb ik ze nog nooit gebakken!

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada