calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Een hyper tennisblogje….

Tennis is al jarenlang mijn sport. Ik speel al vanaf mijn jeugd en ik beleef nog steeds enorm veel plezier aan het spelletje. En met datzelfde tennisvirus is ook Rogier al op jonge leeftijd besmet geraakt.

Al jarenlang gaan we naar toernooien en we hebben ondertussen al veel spelers gezien en gesproken. Wan tennis is een vrij toegankelijk wereldje… Nadal, Djokjovic, Söderling, Tsjonga zijn enkele toppers die we hebben zien spelen. En Rogier heeft zelfs met enkele van hen mogen tennissen…

Ook ouwe rotten als McEnroe, Le Conte, en Björn Borg hebben we in actie gezien tijdens de zogenaamde seniortour. Björn Borg was vroeger al een idool van me dus toen ik hem in het echt zat deed dat me echt wat.
En nu kwam Roger Federer naar Rotterdam, mijn idool, onze held. De beste tennisser ever! We hadden kaarten voor de maandag en we hoorden dat hij op woensdag pas zijn 1e wedstrijd moest spelen. Maar… hij zou wel trainen die avond, samen met Juan Martin del Potro. Wauw, we zouden hem zien, in real life…

Ietwat gespannen reden we naar Rotterdam, manlief, Rogier en ik. Roger zou rond 17:00 uur gaan trainen op het centre court maar de wedstrijd die daar was duurde lang. Het werd zelfs een driesetter. Ondertussen tikte de tijd weg. “Zul je zien, zitten wij hier en voor hetzelfde geld traint hij nu op een ander court” zei ik tegen Nic. Hij ging meteen op onderzoek uit en kreeg te horen dat dat ook zou gaan gebeuren. Toen dat werd omgeroepen stroomde de tribunes bij het centre court leeg maar wij zaten net op tijd op supergoeie plekken.

En toen kwam Roger aangelopen. Het leek of ik droomde. Mennn ik kreeg het een partij warm… Ademloos en bijna kwijlend keek ik toe. En zo nu en dan natuurlijk ook door de zoeker van de lens want ja, dit moment wilde ik natuurlijk ook vastleggen.

      

En om de avond nòg mooier te maken zou Roger Federer een signeersessie houden. Ruim op tijd waren we op de plek waar het zou gaan gebeuren. Hij liet ook nog even op zich wachten maar toen kwam hij weer aangelopen. Hij vrij relaxed maar de mensen die er om heen liepen wat minder. Geen foto’s, geen praatje, slechts een handtekening en weer weg, kregen we te horen. Rogier had een Federer shirt wat hij wilde laten signeren. “What’s your name?” vroeg Roger. “The same as yours” zei Rogier want idd zijn vrienden noemen hem allemaal Roger. En dus schreef hij: to Roger from Roger op het shirt. Geweldig toch? En hij nam nog de tijd om een foto te maken.

Toen was ik aan de beurt. “Hey, how are you doing?” vroeg hij toen ik aan kwam lopen. Hoe cool is dat? En dus ontstond er een klein gesprekje. Ik kreeg zelfs een hand van hem. Een HAND! Ook signeerde hij nog de mega tennisbal die ik bij me had. Ik wees hem nog op de handtekening van Bjorn Borg. “He’s a legend” zei hij. “So are you” zei ik en toen was het weer voorbij.

Nic heeft het de rest van de avond met 2 stuiterballen rondgelopen. We hebben nog geweldig tennis gezien maar onze gedachten waren er niet meer zo bij. Die waren nog bij onze held…

13 Responses to “klamme handjes en knikkende knietjes…”

 1. inge schreef:

  ’t is wel een beetje raar, 32 jaar en een beetje, trillend op je benen.. hahaha tof voor jullie hoor! ^^

 2. Inge schreef:

  @Inge… dat schoot ook door mijn hoofd…..

 3. J@n. schreef:

  Sorry Inge, maar tennis is nou niet direct mijn sport, maar ik gun je de pret van harte!
  Gr. J@n.

 4. datzalwelke schreef:

  Geweldig als je je helden zo mag ontmoeten , ik genoot ook toen ik bij het E.K hielp bij mijn sport het synchroonzwemmen, waarbij je ook beseft dat het net gewone mensen zijn.:-).
  Groetjes.

 5. Desire schreef:

  Vet cool om op deze manier je idool te ontmoeten! Met klamme handjes haha! Maar toch nog op de foto, dás wel een mooie herinnering man!

 6. Billy schreef:

  zie ik daar geen enorme blos op je wangen?

  😉

  Moet vast adembenemend geweest zijn, Inge!

 7. Dat moet echt super voor jullie geweest zijn!
  Ik vind tennis ook leuk om te kijken alleen aan dat GLOEIENDE, GLOEIENDE, serveren heb ik een bloedhekel.
  Balletje tippen, tegenstander bekijken, balletje tippen, kijken waar je de bal gaat spelen, balletje tippen, opgooien en hem snoeihard in het net slaan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 8. Sisely.nl schreef:

  Kan het wel begrijpen dat je het spannend moment vond.Bewaar de foto`s maar goed…van je idool.

 9. Theo schreef:

  Ja zoals je er al over sprak moet het echt
  formidabel voor jullie zijn geweest. Nu ook wij hebben genoten om weer met twee kleinkinderen ( die van jullie ) aan tafel te mogen zitten. Zo zie je maar, allebei een leuke dag. Kus oma en opa

 10. joten schreef:

  lijkt me inderdaad heel leuk!
  groetjes,
  johan

  ps: op uw vraag om het wachtwoord: mijn blog bestaat niet meer, bedoel, ben hier en daar wat verhalen aan het uitprinten en de rest aan het verwijderen.
  ik begon een beetje te veel in herhaling te vallen vond ik zelf.

 11. Jeroen schreef:

  Geweldig is dat zeg; je idool irl ontmoeten.
  En dan nog de foto’s als herinnering.
  Koester ze.

 12. Leo's mening schreef:

  Grappig om te lezen. Hoe je jouw held beschrijft, heerlijk! Als wij mekaar tegenkomen mag je me gewoon Leo noemen hoor en ik zal mijn handtekening daar zetten waar je graag wilt dat ik dat doe….ik ben zo eenvoudig gebleven. Nou ja, ook geen tennisster natuurlijk. Eigenlijk helemaal geen ster…..:)

 13. geesje schreef:

  Ik heb totaal niets met tennis en al helemaal niet met degene waar jij zo voor in vuur en vlam staat.(je keek zelfs een beetje verlegen Inge)
  Waar ik wel warm van word? Dat is van jouw plezier wat er hier in dit logje naar buiten straalt!

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada