calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

ff afzien….

Het is  ongeveer 4 maanden geleden dat ik ben aangereden maar nog altijd heb ik last mijn nek en schouder. Ook heb ik last van duizelingen en concentratieproblemen. Ik ben doorverwezen naar een whiplash specialist en het leek hem verstandig dat ik een mri scan liet maken van mijn schouder en eentje van mijn nek…..

Gisteren was het zover. Ik had zoiets van: ik laat het maar over me heen komen maar tegen de prik met contrastvloeistof die in het schouderbot gezet moest worden zag ik toch wel heel erg op.

Toen ik in de wachtkamer zat bij het mri centrum keek ik eens om me heen. Ik keek nog eens goed en zag toen dat Sven Kramer er ook zat. (Vind ik zo’n schaatskanjer) Hij bleek net onder de scan vandaan te komen. Toen werd ik naar binnen geroepen….

De dokter kwam met een 5 centimeter lange naald en ik moest rustig en ontspannen gaan liggen (yeah right). Hij sprak de hoop uit dat het in een keer zou lukken en anders zou hij het gaan verdoven. Nou helaas voor mij prikte hij de 3e keer pas op het goede plekje in het bot. En toen kon ik eindelijk onder de scan….

Met een koptelefoon op was de scan van mijn schouder wel te doen. Daarna moest ik nog een keer 10 minuutjes maar toen moest ik mijn arm heel vervelend neerleggen en daana moest ik nog een klein half uur in de tunnel voor mijn nekkie. Toen had ik het ook wel gehad. ik heb dat laatste stuk echt door moeten bijten. maar goed, het zit erop. Mijn arm is nog gevoelig want er is ook door een spier geprikt maar dat zal allemaal wel weer goedkomen.

Volgende week mag ik dan terug naar de whiplash specialist en ook nog naar de neuroloog voor concentratie/geheugen onderzoek. 

Al met al, een paar minder leuke uurtjes gistermiddag maar dat ik Sven Kramer zag vond ik toch ook wel weer bijzonder…..

2008_MM_Rontgenfoto1.jpg picture by Webpost

9 Responses to “De medische malle molen in…”

 1. Elmar schreef:

  Dat was geen leuk middagje, maar hopelijk kan de oorzaak nu achterhaalt worden, en kan men je helpen. Gelukkig was er ook een lichtpuntje gisteren in de vorm van Sven, leuk dat je hem gezien hebt!
  groetjes en nog een fijn weekend!
  Elmar

 2. inge schreef:

  ja meis, ff pittigheden. maar hopelijk met goed resultaat! door een spier geprikt klinkt dan ook wel weer naar hoor.. ieuwl.

  en sven kramer zou ik dus nooit herkend hebben hahaha ; )

  ik mail je. we spreken snel af. doe kalm an meis X

 3. .J@n. schreef:

  Het was dus niet echt aangenaam Inge, maar als ik het was geweest was het nog erger, want ik had die meneer Kramer nooit herkend en dat was dus voor mij geen verzachting geweest;-))
  Gr. J@n.

 4. Billy schreef:

  hopelijk levert dit onderzoek dan resultaat op, en kan je geholpen worden zodat je definitief van je leed verlost bent, Inge!

  Fijne zondag nog!

  Liefs,

  Billy

 5. peet schreef:

  he wat vervelend voor je Inge dat zijn niet de meest leuke onderzoekjes, dan heb ik liever dat ze bloed aftappen hahahaha, Leuk dat je Sven daar nog zag, maar hij zal ook niet blij geweest zijn dat ie door de molen moest? Ik wens je sterkte en hoop dat er niet al te veel ellende tevoorschijn komt maar ja na zo een botsing kan er heel wat beschadigen mijn zus is in een kettingbotsing terecht gekomen, een paar jaar geleden die was haar schrijf en leesgeheugen kwijt nu schrijft ze net als iemand die dislectisch is. nou Inge hou je taai en beterschap

 6. sisely schreef:

  Soms heb je geluk(dat je iemand bekends tegen komt), al hoewel het niet zo geluksdag voor je was.Sterkte ermee.

 7. Dennis schreef:

  Wat verschrikkelijk @#$@$$ dat je er nog steeds zoveel last van hebt. Ben wel trots op je dat je goed hebt gehouden tijdens het onderzoek!

  Dikke, niet te stevige, knuf!

 8. Leo schreef:

  Wat een vervelende dag voor je Inge, getver. En dat alles door zo’n klojo die even niet oplette….IK hoop echt voor je dat men een oplossing weet voor de problemen die je nu hebt……

 9. karin schreef:

  Hahaha. Ik vind het wel heel rot voor je maar toch moest ik erg lachen om dit stukje en het plaatje erbij. Plus het positieve einde. Gaat het nu weer een beetje?

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada