calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

de familie Koolmees

Het was weer een drukte van belang in onze achtertuin.

Mees_3 2 koolmeesjes vlogen laatst met takjes en pluisjes om een nest te bouwen in ons hokje. Later vlogen ze allebei af en aan met rupsjes en weet ik wat nog meer om hun kleintjes te voeren.

De kleine meesjes in het hokje maakten steeds meer lawaai als vader en moeder mees op pad waren voor voedsel.
En van de week heb ik *toen ze allebei wegvlogen heel stiekem* het deksel van het hokje afgehaald en snel deze foto gemaakt. 6 mooie mezen keken verbaasd omhoog.

Sinds vandaag is het opvallend stil in de tuin. Geen mees meer te bekennen. En toen ik het deksel weer optilde was het nestje inderdaad leeg.

Ze zijn uitgevlogen……..

DSC_5449.jpg picture by Webpost

10 Responses to “de familie Koolmees”

 1. J@n. schreef:

  Ze waren toen jij de foto nam ook al zogenaamd vlug en dan gaan ze op de vleugels. Tot mijn spijt moet ik melden dat er een onervaren koolmeesje zich heeft doodgevlogen tegen mijn huiskamerruit, maar dat was er geen van het nestje van jou Inge!
  Gr. J@n.

 2. sisely schreef:

  Wat zijn dat schatjes, wens jullie bijdeze alvast een fijn lang weekend.

 3. Pia schreef:

  Bij mijn schoonvader hebben ze ook al zo’n nestje in een kast gemaakt. Helemaal verscholen tussen de klimop. Leuk om dat heen en weer te zien vliegen. Jan je meot voortaan wel voor je raam gaan staan he met e spiegeleieren, dan weten ze tenminste dat ze niet bij jou moeten wezen 🙂

 4. Elmar schreef:

  Je was net op tijd!
  Wat een schatjes!
  Leuk al dat jonge leven en dat drukke gedoe in vogelland op dit moment!
  groetjes,
  Elmar

 5. Jenny schreef:

  Wat een schatjes hè! Jammer dat ze weg zijn. Ik kijk met grote regelmaat op de site van de vogelbescherming, zij hebben camera’s bij verschillende vogels, waaronder ook de koolmeesjes. Momenteel zijn er negen kleintjes te zien!
  Greetz!

 6. Aukje schreef:

  Ahhhhhhh, wat lief.
  Heb je wel eens gekeken op…..
  http://www.beleefdelente.nl

 7. inge schreef:

  m’n vader stuurde me vorig jaar zo’n foto, ook uit eigen tuin, geweldig!

 8. peet schreef:

  Oh inge wat schattig, tja een nestje hier in de tuin is niet mogelijk met 5 van die tijgers, maar in de hoge boom zitten er genoeg aan de herrie te horen,
  Geweldig die foto.
  Fijn weekend voor jullie

 9. miss Marple schreef:

  Wat goed dat je dan nog net op tijd deze foto had gemaakt…!! Echt schattig en een prachtige opname…!!!

 10. Leo schreef:

  Wij hebben ze dit jaar niet in hun nestkastje gezien. Vorig jaar nog wel. Kennelijk vertrouwen ze het niet, er is een keer een kat in de buurt geweest (van de buren..) en dat zijn ze niet vergeten kennelijk…mooie foto’s trouwens!

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada