calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

New balls please

Een cadeau om je vingers bij af te likken πŸ™‚

Het verjaardagsfeestje van Friso en Nico moeten we nog vieren maar op Nico’s verjaardag zat het huis ’s avonds toch ook vol. De tennisvrienden en vriendinnen hadden de weg naar ons huis gevonden en kwamen niet met lege handen πŸ™‚

Zo kreeg Nic een friteuse van hen. Met bitterballen/frikadelletjes, mosterd en frituurvet. Hilariteit alom want…… wij wonen naast de tennisbaan en na een wedstrijd spelen heeft een ieder van ons weleens trek in bitterballen. En 9 van de 10 keer staat dan het vet niet aan in de kantine en wij hadden er dus geen een. Wij hebben de friteuse dus direct aangezet en tijdens het wachten de nodige glazen gevuld πŸ™‚ En het resultaat mocht er zijn.

Dsc_5422_2Dsc_5426

DSC_5429.jpg picture by Webpost   

3 Responses to “New balls please”

 1. J@n. schreef:

  En gaat dat samen; Tennissers met een vette hap?
  Tja, je tennist er de extra pondjes natuurlijk wel weer af….hoop je….
  Gr. J@n.

 2. Pia schreef:

  Hahahhaa nou gooi die dus maar met grote regelmaat aan want er zullen nog wel meer klanten komen.

 3. sisely schreef:

  Zo te zien gezellig feestje, en dan kun je meteen je frituur vet gebruiken.Jammie jam.

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada