calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Zoek het uit…

Goed bedoelde adviezen…

Het is noodweer vandaag. Het stormt en regent wolkbreuken storten zich uit boven ons landje. Na het ontbijt hangt Friso voor de tv.

“Zal ik je maar naar school brengen? Moet je alleen wel terug met de bus” stelt manlief voor maar het antwoord is “nee”. “Dan trek je je regenpak maar aan” zeg ik. Er klinkt een diepe zucht vanaf de bank. “Die trek ik niet aan”  Op mijn “waarom” krijg ik als antwoord: “daarmee fiets ik zo langzaam”. Het zal wel…

Ik ga door met de dagelijkse dingetjes en dan ineens, zo’n 10 minuten voor de tijd dat jongste normaal gesproken richting school vertrekt, merk ik dat het is gaan miezeren. “Het regent stukken minder, als je nu gaat fietsen kom je nog redelijk droog over” zeg ik tegen Friso. Hij kijkt op zijn horloge, wéér klinkt er een diepe zucht en hij antwoordt: “dan ben ik te vroeg op school”

Pubers… zucht…

quote

5 Responses to “Zoek het uit…”

 1. Desire schreef:

  Hahahaha! Wat herkenbaar! Lijkt wel redelijk veel op de spreuk van Loesje:
  ‘Puberteit … als je ouders vervelend beginnen te doen’ 🙂

 2. Billy schreef:

  hahaha, je kan het toch maar vragen hé, Inge…

 3. inge schreef:

  hahaha maar volgens jonah is de puberteit van 8 t/m 14 jaar. ik vroeg, oh?
  ‘ja, dat staat in m’n kennisboek.’
  dus.
  geen speld tussen te krijgen 😉

 4. Tell me?

  Bedankt voor je mooie woorden op mijn weblog over mijn dochter

 5. Leo schreef:

  Tja, je moet dat jong ook niet zo in de weg staan….

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada