calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Bang in het bos

maar wel prachtige foto’s…

Rogier is net als ik dol op fotograferen. Nadat hij foto’s van ‘mijn paddestoelen’ had gezien bedacht hij om ook paddo’s te fotograferen in het bos. By night!

Of ik meewilde? Tuurlijk, ik loop zo vaak in dat bos met onze hond, ik ken het op mijn duimpje. In de schemering liepen we met een rugzak vol fotoapparatuur het bos in en al snel was het aardedonker. Padvinders als we zijn (niet dus) hadden we niet meer dan het lampje op onze telefoon om ons de weg te wijzen. En waar ik het in het begin nog wel grappig vond werd ik al snel een beetje bang. Het ruisen van de bladeren wat overdag zo rustgevend is ervaarde ik nu al beangtigend. Het gefladder van vogels boven ons, geluiden die ik niet herkende ik vond het maar niks. En ik was bang dat er ineens een wildvreemde voor mn neus zou staan en dat ik me dan het nona zou schrikken…

Ondertussen lag Rogier zowat met zn hoofd op de grond om foto’s te maken. Ik bleef zo dicht mogelijk bij hem in de buurt. En toen ik op een gegeven moment zei dat ik het niet leuk meer vond in het bos vroeg hij lachend: “hoezo? Ben je soms bang?” “Tuurlijk niet, nou ja klein beetje” antwoordde ik maar.

image

Uiteindelijk had hij genoeg foto’s gemaakt en konden we weer richting de uitgang. Gelukkig maar want mijn telefoon had nog maar 12% batterij en die van Rogier 4%. Wat was ik blij toen we de uitgang weer zagen.

De foto’s zijn prachtig geworden, een beetje spookachtig zelfs.

image

 

image

8 Responses to “Bang in het bos”

 1. Billy schreef:

  zijn de paddenstoelen dan op hun best ’s nachts?

 2. inge schreef:

  hahahaha mafketel ben je ook, ik was ook mooi niet gegaan. ben gek op bos, maar in ’t licht, graag!
  en ben ook gek op paddenstoelen, maar vind ze toch ’t allermooist in een zonnetje! ook op de foto!

 3. Volgende keer bel app je mij?
  Hulken zijn NOOIT bang
  En zie heel goed in het donker
  Tot het moment dat er een tak in hun ogen komt

 4. Desire schreef:

  Je moet er wat voor over hebben maar dan hebbie ook wat! Ik vind heet wel apart hoor, paddenstoelen in donker. Geen kleine mannetjes met puntmutsen gezien? 😉

 5. Desire schreef:

  * ik bedoel ‘heet’ is ‘het’ * pffffff

 6. Leo schreef:

  Halloween met een heel eigen gezicht. Als je deze foto’s bekijkt snap je wel dat sommige mensen kabouters in die bossen kunnen zien. Donkere bossen zijn ook niet zozeer mijn ding.. Al was het maar om de slangen en ander ongedierte dat er rond scharrelt in het donker. Prachtige foto’s…dat wel!

 7. Aukje schreef:

  Die 1e paddenstoelfoto, echt
  F A N T A S T I S C H

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada