calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Queen still rocks…

Queen and Adam Lambert

Sinds jaar en dag ben ik fan van Queen. Ooit, in 1986 traden ze op in Leiden, niet zo ver bij ons vandaan, in de Groenoordhallen. Ik mocht daar niet naar toe want ik was nog jong en het was de tijd van sex, drugs and rock and roll en mijn ouders waren (en zijn nog steeds) heel zuinig op hun enige dochter. Als ik toen geweten had dat het hun laatste tournee zou zijn geweest had ik me daar wel wat meer tegen verzet denk ik maar ik ging er vanuit dat ik ze nog wel een keer op zou zien treden…

Freddie overleed een paar jaar later en zo kwam het dat er geen kans meer was om er ooit nog eens naar toe te gaan. Ik heb later een paar keer op festivals goede Queen coverbands gezien maar de beleving was toch anders.  Maar toen… ergens begin van het jaar zag ik dat Queen in de originele bezetting zou optreden met Adam Lambert als leadzanger. Dezelfde avond, in de voorverkoop, 3 kaartjes besteld en afgelopen week was het dan e i n d e l i j k zover dat we naar het concert zouden gaan.

We hadden veldkaarten en stonden vrij vooraan en het was in één woord: geweldig. Wat waren ze goed en ook Adam Lambert is een geweldige zanger. Geen Freddie, daar is er maar één van. Hij doet het op zijn eigen manier en pakt het publiek in met zijn flamboyante optreden en extravagante outfits.

Alle hits kwamen voorbij en we zongen uit volle borst mee. Friso was niet eens de jongste Queen fan die er rond liep.
Bij love of my life, gezongen door Brian, leek het net of Freddie er ook bij was. Door mooie montage liep hij over het scherm en leek het wel of die 2 een duet zongen. Kippenvel..

Kortom, we waren diep onder de indruk. En mochten ze ons land weer een keer aandoen ben ik de eerste die een kaartje koopt.

 

 

3 Responses to “Queen still rocks…”

  1. WAUW!
    Wat kun je dan genieten hé!

  2. inge schreef:

    super. 🙂 ik dacht, ik kom even zeggen dat ik weer online ben/ kom #keklog, en meteen even bijlezen hier hahaha ben je al weer weg! (kom je nog terug?)

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada