calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

een gek gesprek

’s ochtends vroeg…

Ik had een kleine schade aan mijn auto en dus moest hij even naar het schadehuis.
In alle vroegte reed ik daar naar toe en zag dat alles nog donker was. Ik mopperde want ze hadden gezegd dat ze vanaf half 8 open zouden zijn.

Ik wachtte en er kwam na een minuut op 10 iemand aanlopen. Ik sprak hem aan en hij opende de deur en liep door. Ik mopperde nogmaals en volgde hem naar binnen. Die man stapte in de lift en die zag ik niet meer terug. Er kwam een andere man aangelopen die ik vervolgens ook maar aansprak.
ik kom mijn auto brengen“.
Die man: “uw auto?
Ik: “ja natuurlijk, ik heb toch een afspraak“.
Die man weer: “Staat hij buiten op het parkeerterrein?
Ik: “Ja”.
Die man: Je mag hem wel laten staan maar ik denk niet dat hij dan klaar is vanavond
Ik ontplofte ondertussen bijna maar voordat ik wat kon zeggen ging die man verder: wij verkopen namelijk bubbelbaden. Het schadehuis zit hiernaast”.

Zucht, luikje…

2 Responses to “een gek gesprek”

  1. Ach, je werd door het leven gegrepen.

  2. Aukje schreef:

    Dat overkomt je geen 2e keer 🙂

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada