calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Vlieg op!

Wonen aan de kust is niet alleen leuk als het mooi weer is. Wandelen langs de zee, een flinke storm op zijn tijd en een windje is ook altijd goed. Vooral als je weer eens wilt stuntvliegeren. Dus gingen we gisterenavond na het eten nog maar even naar het strand toe. Het waaide flink want Rogier werd regelmatig bijna de lucht ingetrokken. Maar het was weer gaaf…………..

11 Responses to “Vlieg op!”

 1. inge schreef:

  ja ik ben zelf nooit zo van de wind, mijn haar ook niet ; ) maar voor vliegeren is het wel toppie weer hier meestal hè ! [hier en daar ; )]

 2. Leo schreef:

  Heerlijk beelden hoor. Ik was ooit met mijn zoon ook zo actief bezig, in Zeeland, een vakantie die net zulk weer bood als nu in 2007. Regen, wind en af en toe zon. Maar dat vliegeren staat me nog in het geheugen gebrand. Best leuk en we kregen die vliegers ook steeds hoger de lucht in, soms wel uren…..Hoezo klimaatveranderingen? Toen spoelden we ook al weg……

 3. bingelke schreef:

  dat vind ik ook zo heerlijk aan de zee. ik ben wel eens gaan kijken toen ze aan het kite surfen waren. geweldig was dat. en ja dan ben ik gewoon jaloers op je dat je zo dichtbij woont. ik woon dan wel aan de maas maar zulke dingen worden hier niet gedaan met dan miniwindje wat hier waait.
  trouwens gisteren ben ik niet op een rommelmarkt geweest maar bij een man die een enorm herenhuis helemaal tot de nok toe had volgestapeld met vanalles. buiten lag een hoop ijzeren spul, tuinsetjes en noem maar op. te veel om op te noemen. ben weer eens niet met lege handen weggegaan. ik heb een trekbel voor de voordeur en een enorme ijzeren mand voor de tijdschriften. als je ooit een keer in de buurt bent dan moet je een gil geven dan neem ik je mee ernaartoe. je weet niet waar je moet kijken en wat je allemaal ziet. morgen zet ik foto’s van mijn aankopen op mijn log. en mss wel een foto van daarbinnen.
  groetjes jolanda

 4. Jenny schreef:

  Zo leuk, vliegeren! Een keer een vliegerwedstrijd gezien in Scheveningen, zo waanzinnig mooi, met hele grote vliegers!
  Groetjes!

 5. peet schreef:

  Geweldig hoor lekker na het eten nog even een strandwandeling en als je s’morgens wakker wordt en het is mooi weer !!!!! MMmm ik ben nu een beetje jaloers op jullie Inge maar ja je kunt niet alles hebben toch? Maar dat vliegen gaat daar naturlijk fantastisch geen bomen waarin de vlieger blijft hangen en heel hoog zeker?

 6. ibloghurt schreef:

  O Lekker wonen aan het strand, dat zou ik ook willen. Ik ga er weer over 2 maanden er weer naar toe, naar het strand. Is echt heerlijk zo te zien om aan het strand te wonen.Geniet ze zou ik zeggen met de zomer die in aantocht is, en aan zee.

 7. chavalbueno schreef:

  Moet inderdaad gaaf zijn voor de kids om zo dicht bij het strand te wonen.

 8. Bibi schreef:

  Heerlijk hé dicht bij het zee wonen. Ik kom er ook regelmatig om een stevige wandeling te maken. Heerlijk! Vooral als het herstachtig weer is. Ja, volgens mij vind ik het alleen prettig 🙂
  Echt gaaf om bij het strand te wonen hoor! Wat een luxe! 🙂

  Je vroeg op mijn log wanneer ik jarig ben..dat is volgende week donderdag. Dan heb ik ook mijn belafspraak van het zhs 🙁 Ach, het is niet anders.

  Gr,
  Bibi

 9. Dutchy schreef:

  O ja lekker nu op het strand liggen in de zon, dat is genieten. Ben een beetje jaloers, nee hoor. Ookal woon ik niet vlak bij zee, dan toch geniet ik van de zon gewoon in de achter tuin.

 10. Geweldig bijdehand schreef:

  Hoezo geen bomen op het strand???
  Er staat boom…..en binnen 1 minuut hing de vlieger van Iris erin……dus…..voortaan op een ander plekje je vlieger oplaten hahaha.

 11. Carola schreef:

  Geweldig om zo dicht bij zee te wonen. Alvast een hele fijne vakantie gewenst!

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada