calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

De tand (the movie)

Afgelopen week was voor de jongens de eerste vakantieweek. En het weer zat natuurlijk niet echt mee. Dus hebben Rogier en zijn vriend Arjen zich binnen vermaakt. Het werd een heel project. 3 dagen lang zijn ze bezig geweest met het bedenken, filmen en monteren van een heuse speelfilm"De tand" genaamd. Arjen heeft een losse tand en doet er alles aan om hem eruit te krijgen. Te beginnen met een elastiek dat hij (aan de ene kant) om zijn tand bindt en de andere kant aan de lamp boven het bed…………. Maar of het gaat lukken? Kijk en lach mee met de capriolen van de nieuwe Paul Verhoeven en Dick Maas.

En ze zijn nu nog bezig met een blooperfilmpje. Want tijdens de opnames van deze film is er natuurlijk ook weleens wat misgegaan. Als dat klaar is zet ik het er uiteraard weer op! Lol toch?

8 Responses to “De tand (the movie)”

 1. bingelke schreef:

  jeetje ik krijg er ook weer pijn van. ik had het een keer op aanraden van mijn vader met een deur gedaan toen ik een loszittende tand kwijt wilden. toen hij de deur dichtdeed liep ik dus mee. tot hij hem opeens echt dichtknalde. en een lol dat die had. ik niet dus. maar wel een ontzettend leuk filmpje met nog een bijrol voor iris zag ik. ik hoop dat ze doorgaan want het is wel lachen.
  groetjes jolanda.
  en ps dat met die balk lukt mij nog steeds niet. ik ga dadelijk nog maar weer eens proberen.

 2. chavalbueno schreef:

  Daar gaan we vast nog meer van horen. Ze hebben er zelfs nog een mooie aftiteling bij gemaakt.

 3. Bibi schreef:

  Aahh….ik kreeg kippenvel bij het kijken van het filmpje! Ik kon de pijn “bijna” voelen….ai..ai…ai…auw!

  Wat zijn ze super handig in het maken van filmpjes. Ik ABSOLUUT niet! Ik mag allang blij zijn dat ik mijn weblog kan beheren.

  Gr,
  Bibi

 4. Jolanda schreef:

  Hahahaha…. wat een geweldig idee om de tijd door te komen.
  Ben nu al benieuwd naar de bloopers!

 5. inge schreef:

  whaaa kleine producers in de dop !!! [filmmakers, whatever] stoer hoor met die ‘oude’ beelden zo tussendoor en dan aan het eind wel vet tegenlicht hihi maar wel weer een stoere aftiteling… ik zeg, daar zit potentie in !!! mss ff wachten tot ze al hun tandjes hebben gewisseld ; ) maar dan !

 6. Leo schreef:

  IK zou het plaatsen op YouTube hoor……wordt vast een grote hit daar. IK kreeg er de kriebels van toen ik zag wat ze allemaal uitspookten om die los zittende maar ook recalcitrante tand er uit te halen…brrr….masters of suspense….

 7. Jenny schreef:

  Hihi…….leuk! Is de tand er nou uit of niet? ben benieuwd naar de bloopers!
  Groetjes!

 8. Opa en Oma schreef:

  Rogier wat een ontzettend leuk filmpje. We zijn trots op je. En ook op Arjen en Iris. Knap gefilmd en gemonteerd hoor! Opa kan van dat monteren van jullie wel wat leren.
  Hardstikke goed!

  een dikke kus van Opa en Oma

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada