calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Vol aan de bak!

Tennis5_1Gisterenavond hebben Rogier en ik weer eens een partijtje tennis tegen elkaar gespeeld. Het komt er niet zo vaak van omdat we allebei ook nog onze eigen wedstrijden moeten spelen. Tot nu toe kon ik nog nèt winnen maar het was close…….

Het is altijd lastig tennissen tegen elkaar omdat we allebei linkshandig zijn. Dus truukjes die tegen een rechtshandige speler altijd goed werken zijn nu niets waard. Vanaf het begin gingen we er vol tegenaan.
Want we gunnen elkaar de winst niet. Dat begint zelfs thuis al met een soort van psychologische oorlogsvoering.

tennis3v2.jpg picture by Webpost

Het ging, zoals verwacht, weer gelijk op. Tot 5-5. Toen verslapte mijn aandacht een tel en ik stond 6-5 achter. Rogier behield zijn service en won de eerste set met 7-5. Hij rook de winst en ik was even van mijn stuk en zo kwam ik in de tweede set zelfs met 3-0 achter te staan…….

Tennis1 Toen herpakte ik me en kwam op 4-3 voorsprong. Het werd spannend en we vochten om ieder punt. De meest vreemde capriolen haalden we uit om de bal nog maar te halen. En wéér werd het 5-5. Tennis2_1 En wéér maakte Rogier de punten en won hij ook de tweede set met 7-5. Rogier gefeliciteerd. Hardstikke goed van je. Maar het vraagt wel om een revange. En dan maak ik je in. Ik laat je alle hoeken van de baan zien. Afgesproken?

11 Responses to “Vol aan de bak!”

 1. J@n. schreef:

  Ja, Inge, strijdlust is goed, maar op een gegeven moment zul je toch je meerdere moeten erkennen, hoe dan ook ben ik bang.
  Sterkte er mee;-))
  J@n.

 2. Leo schreef:

  Gezien de verschillen in niveau tussen dames- en herentennis mag je wel beginnen met een 3-0 voorsprong in games per set om enigermate gelijkwaardig uit te komen toch? Mooi verslag hoor!

 3. Herman schreef:

  Sta je nou te jump-style dansen op de derde foto?!
  Daar lijkt het veel op.
  Ja, als je zo bezig bent dan laat je de partij uit je handen glippen uiteraard.
  Maar… leuke foto’s en jullie hadden er lekker weer bij zo te zien.
  Daag je volgende keer gewoon weer een leeftijdgenoot uit ofzo.
  ZJM
  Herman.

 4. Jolanda schreef:

  Goed gedaan Rogier! Laat je niet klein krijgen hoor!! 😉
  Sorry Inge, moest even! Neem er maar een lekkere borrel op voor de troost!

 5. Anoniem schreef:

  Hier Inge, dat is om het weer goed te maken (als dat tenminste nog mogelijk is). Groetjes FG.

 6. miss marple schreef:

  Een mooie competitie dus. Knap gedaan van Rogier en hou ons op de hoogte over de revange Inge.

 7. inge schreef:

  knapper dan knap, zegt deze inge, die totáál niet tennissen kan ! na jaren badminton dacht ik zo ff over te stappen op tennis want ook racketsport en whahaha wat had ik dat mis zeg na een paar lessen er de brui aan gegeven want ik hou meer van sporten waar ik goed in ben en heb een hekel aan verliezen, dus… toi toi toi voor je revanche !!!

 8. Inge schreef:

  @ Herman: ja daar lijkt het wel op hè? Op jumpstylen. Alleen heb je dan toch geen racket in je hand……….
  @ Miss M: zal ik zeker doen!
  @ Inge: grappig ik heb het jaren allebei gedaan. Badminton én tennis. Maar het klopt wel dat het hele andere bewegingen zijn. (Ben vroeger nog clubkampioen geweest bij de badminton maar dat is al jaaaaaaaren terug!)

 9. Jenny schreef:

  Spannende wedstrijd! Leuk verslag met die foto’s! Suc6 met je revanche!!!!
  Groetjes!

 10. fijnegozer schreef:

  Ha ha, revange? Inmaken? Kijk maar uit dat hij je niet weer te grazen neemt. Zou je ego een diepe deuk kunnen opleveren. Zet ‘m op hoor Rogier, laat je niet kisten!

 11. cindyjeke schreef:

  Wie weet word je wel zo goed in tennissen, dat je mee kunt gaan doen met echt wereld tennis wedstrijden. Leuk hoe je die foto’s bewerkt hebt inge.

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada