calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Wanna play boy?

Sweet sixteen is hij nu, die oudste van ons. En dat heeft hij geweten ook. Hij kreeg een hoop cadeaus. Waaronder een prachtig horloge van zijn opa en oma en bier, omdat hij het nu legaal mag kopen én drinken. En hij kreeg ook nog iets anders. Iets ontzettend origineels. Hij riep al weken dat hij dat wilde krijgen voor zijn verjaardag en hij heeft het gekregen ook.

playboy

Er zat een heel gedicht bij, dat eindigde met de regels: "Thomas jij zult echt wel balen, maar de playboy lees je voor de verhalen! Thomas wat zul jij gaan genieten, van al die afgeplakte dozen en tieten.
"Huh…………." dacht Thomas "wat is dat nu" en sloeg het blad snel open. En toen lag echt iedereen in een deuk. Want op iedere tepel en andere intiem lichaamsdeel zaten muntjes of stickertjes geplakt.

playboy 1

Wij lagen allemaal in een deuk. En gelukkig kon hij de humor er ook wel van inzien. En het is jammer want als hij de stickertjes eraf haalt…. tja….. dan zie je ook niets meer. Echt vreselijk lachen en origineel!

Maar het allerleukste was dat zijn vriendin op zijn verjaardag kwam. Het stel heeft inmiddels al zo’n maand of 3 verkering maar wonen nogal een eindje bij elkaar vandaan. En het is zo’n lief setje. En het is bijzonder om te zien dat je stoere zoon dan opeens veranderd in een stralende jonge man!

thomas en mireille

14 Responses to “Wanna play boy?”

 1. Jolanda schreef:

  En was dat originele idee van jullie of van 1 van zijn vrienden?
  Wel erg leuk bedacht en jammer voor hem! 😉

 2. peet schreef:

  Wat een leuk stel iderdaad de verliefdheid straalt er van af, en die play boy was idd lachen erg orgineel bedacht.

 3. fijnegozer schreef:

  Ja joh, kleine kinderen worden groot. Mijn zoon is ook net 18 geworden dus ik weet waar ik over praat. Maar hij is wel erg verwend zeg met die mooie cadeaus. En van die playboy,…echt origineel. Leuk bedacht hoor.

 4. miss marple schreef:

  Leuk bedacht van die playboy! Wat een leuk stelletje zo samen!

 5. bingelke schreef:

  nogmaals gefeliciteerd en hahahaha gemeen van jullie met die playboy. (wel lachen).
  en idd het is wel een heerlijk stralend stelletje.
  groetjes jolanda

 6. Jenny schreef:

  Hahahaha….dat is weer eens iets anders dan een geldboom! Orgineel bedacht!
  Lief stel!
  Groetjes!

 7. Herman schreef:

  Aaahhhhh, kunnen jullie wel! Die jongen zo pesten???
  Nou Thomas, ik heb nog wel wat liggen hoor, zonder stickers en muntjes…. ik zal het zondag wel meenemen. In een discrete verpakking 😉

 8. Thomas schreef:

  Yeah :D,

  @ al de andere, neem een voorbeeld aan Herman, die snapt tenminste dat een Playboy voor de plaatjes is :).

  @Herman, Dankje!!!, Heb nu nòg meer zin in zondag 😀

 9. inge schreef:

  wat een humor !!! whahaha die moet ik onthouden ! en wat een kanjer, zeg… zo lief met z’n meisssie ook…

 10. Bibi schreef:

  Hey Inge!

  Nog gefeliciteerd met je zoon! Zooooo…16 jaar! Echt sweet sixteen! Ik vond het erg origineel van het Playboy! Ik moest er zo van lachen!

  En Thomas met zijn vriendin…ja, kleine jongens worden groot! Leuk om hem zo te zien veranderen. Heerlijk hoor!

  Gr,
  Bibi

 11. Leo schreef:

  Ja, met zestien jaar is de Playboy best een heftig cadeau. Zeker als blijkt dat op elk onderdeel van de dames een muntstuk zit geplakt. Daarmee wordt de anatomische les nog wat aangevuld. Lieve vriendin zo te zien. Niet zo’n typische Playgirl. En dat moet voor ouders een geruststellende gedachte zijn toch?

 12. peet schreef:

  Heee Inge je bent uitgenodigd voor beschuit met muisjes want we hebben heeel veeeel babytjes hihihihihi

 13. bingelke schreef:

  ik kom je nog even een fijn weekend wensen en nee met die balk lukt mij nog steeds niet. maar ik geef niet op!
  groetjes jolanda
  en p.s. van de photoshop moet ik nog 1 bestandje krijgen en dan kan ik hem hopelijk gebruiken. als hij goed is dan kopieer ik hem wel voor. kun je leuke dingen mee doen.

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada