calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Gisteren waren Marc (Mapk) en Peet 18 jaar getrouwd. Dat hadden we al gevierd door bij hen te bbq-en. Maar voor vandaag had Peet het plan geopperd om met zijn allen te gaan fietsen op de Hoge Veluwe om het nog eens ‘dunnetjes’ over te doen. Dus vertrokken we vanochtend vroeg met 2 auto’s richting Hoenderloo. Om daar het park te gaan verkennen met de alom bekende witte fietsen.

Het was prachtig weer dus er werd een leuke route uitgestippeld. (Welke was het ook alweer Marc?) En al snel werden we een beetje baldadig op die witte fietsen. Dus probeerden we elkaar van het pad te duwen zodat we weer een stuk "off road" konden fietsen. Lachen-gieren-brullen! En de jongens deden sowieso veel aan terreinfietsen, die pakten bijna ieder heuveltje en grasveldje. En als we ergens stopten zaten ze direct boven in de bomen………

Rogier off road

Toen we bijna aan het einde van de fietstocht waren begon het wat te spetteren. Dus gingen we schuilen in de wildobservatiepost die daar was. Peet toverde meteen een fles witte wijn tevoorschijn, blokjes kaas en kleine worstjes en zo zaten we daar gezellig te wezen terwijl de regen op de hut viel. Toen het weer droog werd fietsten we verder en zijn nog naar het museonder geweest. Daar hebben we een geweldige nachtvoorstelling gezien en kwamen we tot de conclusie dat er familie van manlief ’s nachts op de Hoge Veluwe rond moet lopen. Het was me daar een geknor……………

Terwijl wij daarna wat gingen drinken op een terras besloten ‘de groten’ om nog een eindje te gaan fietsen terwijl ‘de kleintjes’ zich vermaakten in de speeltuin. Op de terugweg zijn we nog even in Muiden gestopt voor een sportieve wandeling naar de sluizen. En ook dat was leuk om te doen én om te zien. Daarna zijn we met zijn allen pizza gaan eten.

pizza eten

Enne, willen jullie nog willen weten hoe het kwam dat ik met Mapk in de bosjes terechtkwam? Ik probeerde hem van de weg te fietsen maar hij gooide zijn gewicht in de strijd zodat ik zelf off road kwam. Maar omdat ik zijn stuur vast pakte gingen we samen. Hoppa, takken zwiepten in onze gezichten, de zonnebril vloog van mijn snuit en we hadden meteen de slappe lach. En de titel voor dit blogje was geboren!   

peet ening.jpg‘Rustgebied voor grof wild!’Tja,we konden het niet laten…………

8 Responses to “De bosjes in…………… met Mapk”

 1. fijnegozer schreef:

  Dat was een compleet avontuur. Het moet een machtig leuke dag voor jullie geweest zijn. En het weer zat ook nog enigzins mee. Dus wachten nu op de volgende trouwdag van Peet er Marc (die ik van hieruit nog even wil feliciteren).

 2. Jolanda schreef:

  Klinkt als een erg gezellige, sportieve dag!
  Genieten is dat!

 3. miss marple schreef:

  Allereerst de felicitaties voor Marc en Peet. Nou dat was me het dagje wel als ik het zo lees! En dan met een andere man de bosjes in!! Foei Inge.
  Groetjes Mar

 4. Leo schreef:

  Nou, ontdek je plekje is er niks bij. Hoge Veluwe, een spannende fietstocht, Muiden, sluizen en dan ook nog lekker eten. Die zondag kan niet meer stuk.

 5. inge schreef:

  Wow, wat een boel pret. Iik zou bijna zin krijgen in fietsen. ‘Tis dat ik niet zo’n fiets[st]er ben…… Geografisch ben ik ook een leek, maar volgens mij lopen op die hoge Veluwe hele families wilde zwijnen. Tenminste toen wij daar in de buurt [denk ik dus hahaha] een weekendje weg waren laatst. Vriendje ging fietsen en die kwam terug en zei dat ie een hele FAMILIE wilde zwijnen had gezien….. Over dubbel liggen van het lachen gesproken, mn ouders en ik kwamen niet meer bij !!! ‘Hoezo FAMILIE ? Hadden ze shirtjes aan met ‘ik ben de mama’ ‘ik ben de papa’ ‘wij de kindjes’ ‘en ik de oude oma’ ?
  Maar mss weet ik ook heel weinig van wilde zwijnen en leven die in familie-roedels ? ; )

  groetsels !

 6. Cynthia1975 schreef:

  Gezellig zeg! Je hebt genoeten dus!

  Bedankt weer voor je berichtje, haha nee nou niet te hopen dat het een B&B fan gaat worden. We weten trouwens idd wat het is, mag jij ook wel weten, maar op mn log zet ik t maar onzijdig neer, omdat er mensen meelezen die het niet weten of willen weten!
  But its a Girl

  Groetjes,

  Cynthia

 7. Herman schreef:

  Kijk… dat je een auto koopt met ‘off-road’ aspiraties, daar kan ik nog inkomen. Kan met je leeftijd te maken hebben enzo…
  Maar dat je nou met fietsen op de Veluwe (op zondag nog wel!) hetzelfde gevoel over je hebt met een man die naast je fietst….. tja. Dat geeft toch te denken hoor.
  En nu heb je jeuk he?
  Hoe zeggen de zat ook alweer; God straft gelijk? Haha.
  Ik heb daar trouwens in mijn eentje op een zeer koude winterdag ook nog wel eens een fietsavontuur beleefd. Vertel ik nog wel.
  Doei doei,
  Herman.

 8. sara schreef:

  ik vond fietse leuk
  maar nu zit ik in een rolstoel zit probeer ik er toch iets van te maken

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada