calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Nacht van acht

Vandaag begon om 12.00 uur voor Rogier en Friso (eindelijk) de zomervakantie. En omdat Rogier (groep 8) van school gaat hebben ze bij ons op school een traditie: De nacht van acht! De klas wordt dan vanaf 20.00 uur op school verwacht om samen hun allerlaatste nacht op school door te brengen. Er was tot 24.00 uur disco, (Thomas draaide) en daarna nog allerlei andere leuke dingen. je kon spelletjes doen, dvdtjes kijken enz. Je mocht natuurlijk ook gewoon gaan slapen maar daar was weinig animo voor! Er was ook nog de knappe meester-en-juf verkiezing. Daarbij moesten de juf en meester 10 vragen beantwoorden en bij 5 vragen fout mochten de kinderen slagroomtaarten naar hen gooien. Het waren gigamoeilijke vragen dus het was niet verwonderlijk dat de juf en meester er maar 4 goed hadden. Taart smijten dus !

taartsmijten

Er moet voor zo´n laatste nacht natuurlijk een beroep op ouders worden gedaan. Anders kan zoiets niet doorgaan. Zo heb ik gisteren, samen met een andere moeder, alle boodschappen gedaan en ik was gisteravond aanwezig om toezicht te houden. Nico overigens ook. Andere ouders zorgden voor hapjes en er moesten natuurlijk ook ouders zijn die ’s nachts een oogje in het zeil wilden houden. Ook die zijn gevonden en Nico was er daar ook één van. Hij bleef tot half 5 vanochtend en werd daarna door een andere vader afgewisseld die daarna ook het ontbijt (samen met weer andere ouders) voor zijn rekening nam. Maar ja, geslapen is er natuurlijk niet veel. Wel bijzonder om je basisschoolperiode zo af te mogen sluiten. Nu ligt de oud basisschoolleerling op bed. Totaal versleten en zonder stem. Maar gaaf was het wel…………………………….

John, Jeanet,en Rogier

   

11 Responses to “Nacht van acht”

 1. Theo schreef:

  Je had het ons al verteld tijdens die hartstikke leuke musicalavond.

  Maar aan de foto’s te zien ( en jouw enthousiaste verhaal is te lezen) moet het
  voor Rogier een fantastisch afscheid van zijn basisschool zijn geweest.

  Gigaleuk lijkt mij.

  Groeten aan Nico en de kids.

 2. Loggy schreef:

  Ja kleine kids worden groot.

 3. Bibi schreef:

  Wat een mooie afsluiter van groep 8! Erg gezellig zo te lezen!

  Rogier en Friso….eindelijk vakantie hé! Geniet er van!

  Een fijn weekend!

  Gr,
  Bibi

 4. Dr. Haeck schreef:

  YEAAAAAAHHHHHHHHHHH Eindelijk vakantie voor ze!!! Nu nog even wachten en dan lekker weg.

  Fijn weekend voor jullie allen.

 5. Lara schreef:

  Oh, wat lijkt me dat toch een gave afsluiting van je schooltijd! Rust lekker uit allemaal dit weekend en daarna: genieten van de vakantie, joepie! x

 6. peet schreef:

  Goh wat leuk dat ze dat op school zo doen heemaal feest voor de kids, En leuk dat jullie als ouders zo veel inzet tonen, want er zijn er ook die nooit iets voor de school doen, dat zie ik tenminste op het schooltje waar ik zit het zijn altijd dezelfde moeders die vrijwillig op komen draven. Nou nu eerst even lekker vekantie en dan weer een spannende tijd vor Rogier een andere school heeft ie er zin in?

 7. chavalbueno schreef:

  Wat leuk joh, was dat in mijn tijd maar zo geweest.

 8. inge schreef:

  wat een onwijs leuke manier om af te sluiten zeg echt met een knaller ! en alvast een hele fijne vakantie gwenst voor jullie boeven ; )

 9. miss marple schreef:

  Goh dat is echt een leuke afsluiting van zijn basisschoolperiode! Zulke dingen deden ze vroeger toch niet.

 10. Jenny schreef:

  Leuk, zo’n afsluiting! Wel vermoeiend!!!
  Groetjes!

 11. Inge schreef:

  @ allemaal: korte update: Dat Rogier overvemoeid was is gebleken. Hij werd gisteren om 18.00 uur wakker om vervolgens om 20.00 uur weer zijn bed in te duiken. Vanochtend om kwart voor 7 was hij eindelijk uitgeslapen.

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada