calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Shit

Ruim 4 jaar geleden is Friso met spoed opgenomen in het LUMC. Hoge koorts en constant braken. Hij was helemaal van de wereld en niet meer aanspreekbaar. Ons kleine mannetje was toen net 3 jaar. Hij is geisoleerd verpleegd en bleek uitgedroogd en een hardnekkig darmvirus te hebben. Wat zijn we bang geweest. Het is goedgekomen en daar zijn heel dankbaar voor maar hij heeft daar wel wat aan over gehouden: hij kan namelijk niet goed poepen. Soms gaat hij 10 dagen niet. Wel buikpijn maar niet kunnen, dat is zo erg. Op een gegeven moment stopt hij dan ook met eten: het kan er gewoon echt niet meer bij. We zijn al jaren bij de kinderarts en de laatste 2 jaar ging het eigenlijk vrij goed. Hij ging regelmatig en had niet zoveel last van zijn buik. Hij gebruikte al een jaar geen laxeermiddel meer….. Maar sinds een maand of 2 is het weer mis. Hoe dat dan ineens zo is, daar snap ik niks van. Hij zit lekker in zijn vel, eet goed, het komt er alleen niet uit zal ik maar zeggen. Als een toverkol meng ik iedere ochtend laxeermiddel in zijn sinaasappelsap maar om te zeggen dat hij nu goed gaat……. Om de 2 á 3 dagen. beter als helemaal niet, maar toch! Ik ben er constant mee bezig, het is letterlijk shit!

11 Responses to “Shit”

 1. fijnegozer schreef:

  Het is echt vreselijk als zoiets je kind betreft. Je zou het als ouder zo van ‘m over willen nemen.Het zou eigenlijk niet zo moeten zijn dat kinderen al met dat soort zaken te maken krijgen.Een kind hoort ongestoord te kunnen genieten. Spelend kunnen opgroeien, zonder pijn.En leg het zo’n kereltje maar eens uit.Valt ook niet mee.Ik wou dat ik wat voor jou (voor hem) kon doen.Helaas kom ik niet verder dan je een hart onder de riem te steken. En die jongen van harte beterschap te wensen. Idd, dit is goed shit. FG

 2. dooske schreef:

  het is inderdaad behoorlijk sjit..
  maar oke, hebben ze geen onderzoeken of zo meer gedaan dan de afgelopen tijd ?
  want er moet toch een duidelijke oorzaak zijn van dat hij dan niet meer kan, of een fatsoenlijke oplossing of hoe zit dat dan ? :O
  Groetjes Dooske

 3. Lara schreef:

  Verdorie, da’s niet goed… Toch maar even de dokter bellen? Sterkte x voor jou en voor Friso en doe de rest er ook een.

 4. mootje schreef:

  Wat zielig voor zo’n jong mannetje. Voor een volwassene is het al vervelend maar voor zo’n klein ventje vind ik het echt zielig. En dan soms tien dagen niet naar de wc kunnen. Ik hoop dat het ooit toch beter zal gaan.
  Groetjes Mootje

 5. Nico schreef:

  Schat, toch ff een vraagje. Weet je zeker dat je het laxeermiddel niet in mijn glas hebt gedaan?

  Ik ‘schijt namelijk al een paar dagen als een reiger’ maar gaf tot nu toe die hutspot de schuld…

 6. peet schreef:

  He Inge wat balen zeg! Ik denk dat het tijd wordt de artsen weer te raadplegen? Of heb je dat al gedaan? Er moet toch een manier zijn om dat kereltje weer ongestoord verder te gaan met zijn leventje zonder al die ellende?Misschien zijn er ondertussen andere behandelmethodes of iets dergelijks? In ieder geval sterkte met dat kereltje hou ons op de hoogte

 7. Inge schreef:

  @ allemaal: bedankt voor jullie lieve reacties. Er zijn helaas geen andere behandelmethodes en hij zit op dit moment aan de maximale dosis laxeermiddel. Wat het exrta lastig maakt is dat Friso ook nog eens overal allergisch voor is waaronder een koemelkallergie. Het zou dus kunnen dat hij ergens iets gegeten heeft waar een spoortje melk in heeft gezeten en daar zijn die darmen dan weer helemaal van slag van….
  @ Nico, nee niet gedaan. Maar breng me niet op een idee……….

 8. Leo schreef:

  Veel vezels (doe je vast al) toevoegen aan zijn voedsel, mag hij wel ontbijtkoek? Bananen stoppen normaal wel, maar zijn vaak wel goed voor de inwendige mens……..in ieder geval sterkte er mee.

 9. bingelke schreef:

  goh wat ontzettend erg zeg, ik hoop dat ze in de toekomst toch iets kunnen vinden. ik heb zelf ook een keer een poosje niet goed kunnen gaan, ik dronk toen iedere dag een aloe vera drankje. dat heeft mij toen goed geholpen

 10. chavalbueno schreef:

  Hopelijk gaat het nu weer wat beter.

 11. Marlies schreef:

  He getsie joh…sterkte voor jou en je mannetje!!

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada