calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Hutspot

Als echtgenote, werkende vrouw en dochter heb je al een druk bestaan. Als moeder van 3 kinderen en een echtgenoot die veel weg is, ook . Ik ben het allemaal: echtgenote, werkende vrouw, moeder van 3 kinderen, dochter en ik heb een man die veel weg is! Het gaat goed hoor, ik klaag niet, maar het ís weleens hectisch zal ik maar zeggen. En in hectiek kúnnen dingen weleens fout gaan. Beeld je de volgende situatie in: Ik sta in de keuken en haal de vaatwasser leeg. Ik heb Rogier beloofd om hutspot te maken. Thomas praat me ondertussen even bij en Friso speelt geheim agentje met een vriendje in de kamer én keuken. Ik doe mijn best om ‘alle ballen hoog te houden’ en iedereen aandacht te geven. Ondertussen kijk ik in een kookboek want hutspot??? Nog nooit gemaakt. Op een draf naar de C1000 voor de ingrediënten. En dan weer vlug terug. Vriendje van Friso word opgehaald, even kletsen met de moeder, en hop de keuken in. Uien in een pan, wortels in een pan en aardappels in een pan. ‘Jeetje, wat veel, het slinkt zeker erg’ denk ik terwijl ik de tafel leegruim en ook de woonkamer weer een beetje speelgoedvrij maak. Alles kookt, afgieten en stampen. Maar…….. het is nog steeds zoveel! Er staan er al 2 grote pannen hutspot op het aanrecht en ik ben bezig  de derde te vullen. Hoe kan dit nu toch? Ik krijg er de slappe lach van! Tóch het kookboek nog maar even gepakt. En ja, daar stond het: gerecht voor 4 personen. En ik dacht dat het per persoon was en had de ingrediënten vermenigvuldigd met 4. Oepsie, foutje! Om kort te zijn: mijn ouders hebben, net als wij, de afgelopen 2 dagen gesmuld van de hutspot. De rest, volgens mij nog ruim voldoende voor ons vijven, hebben we maar in de vriezer gestopt……..

3 Responses to “Hutspot”

 1. dooske schreef:

  Ag ja het is alleen maar makkelijk, in de vriezer gooien en het er uit halen als je geen tijd of zin hebt om te koken, doen wij thuis zo vaak.. haha
  maar ja ik snap wel dat het soms erg druk is en ja linkshandig.. denk je dan ook links ?? :O
  haha
  groetjes Dooske

 2. Dr. Haeck schreef:

  Geweldig weer. Wat het wel lekker?

 3. fijnegozer schreef:

  Schitterend verhaal. Zal je geen tweede keer gebeuren denk ik.

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada