calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Vakantiekriebeltjes

Het blijft waardeloos weer. Nog steeds waait het flink en ik heb mijn ramen vandaag voor de derde keer in één week gewassen (ok, het is een beetje veel, ik weet het.) Dus vanavond ben ik lekker op de bank reisgidsen gaan bekijken. Zo, dat is leuk zeg! En dan al die zonnige plaatjes en zwembad foto’s…… ik kreeg er meteen zin in. Ik heb wel wat leuke dingen gezien en in mijn hoofd ontvouwde zich al snel een leuk reisplan. Eerst naar de westkust van Frankrijk, de Vendee, en dan op de terugreis een paar dagen Normandië en dan met de boot naar Guerney of Jersey, de Britse Kanaaleilanden dus. Klinkt niet verkeerd toch? Het leek Nico ook leuk maar hij houdt de optie Italië ook nog open. En ik dus ook, want Italië lijkt me ook zo indrukwekkend en mooi. Verder hebben we in mei plannen om naar Disneyland en dus ook Parijs te gaan en Plopsaland, aan de Belgische Kust, willen we dit jaar ook weer met een bezoekje vereren. Wintersport zit er waarschijnlijk niet in. Er ligt nog steeds geen, of niet voldoende sneeuw in het Sauerland. Jammer maar het is niet anders. We hebben genoeg leuke dingen om ons op te verheugen. Hebben jullie al reisplannen of weet je nog een leuke reistip? 

9 Responses to “Vakantiekriebeltjes”

 1. peet schreef:

  Hoi Inge nou ik heb m’n ramen met dit weer mooi niet gezeemd, om de haverklap regent het er tegenaan. Ik ga niet weg met vacantie ivm mijn dieren, ik kan het niet over mijn hart krijgen om ze in een pension te stoppen, maar daarom heb ik nu lekker de tuin voor de aankomende zomer. En ik ben nu boven aan het sauzen op het behang maar het wordt mooi, Ik ben met creme kleur begonnen, kan het zelf mengen met een tubetje dus dan kun je net zo gek doen als je wilt hahaha maar ik hou tochwel van natuur tinten en niet te flets.

 2. fijnegozer schreef:

  Wat goed dat jij je ouders zo steunt. En dat met een druk gezin. En zin in vakantie krijg ik ook met dit weer hoor. Ik zou vandaag nog wel richting zon willen vertrekken.

 3. chavalbueno schreef:

  Voor vakantie is Chaval altijd te porren. En tips heb ik genoeg. Maar vaak help je daar niet mee omdat iedereen vakantie toch bekijkt vanuit z’n eigen situatie.Zoals gezinssamenstelling,budget,interes-ses.Maar het is juist zo leuk om dat samen met je partner uit te puzzelen.Daarmme begint de voorpret van de vakantie.

 4. bingelke schreef:

  mmmmm dat klinkt heerlijk zeg. en parijs…lekker romantisch. wij hebben nog geen plannen. we zijn hier ook nog met het huis bezig. en nee met die sneeuw wil het toch maar niet lukken. mijn ouders zijn net terug maar het was dus helemaal niets.
  en mijn ramen….. och ik kan nog naar buiten kijken. nee ik wacht heel even met wassen. zijn idd zo weer smerig. fijne dag nog.

 5. Sas schreef:

  In de Vendee waren wij vorig jaar, ik vond het persoonlijk niet geweldig qua streek. Normandie was wel leuk. De Tarn waar wij zitten ook erg leuk. Dus succes met kiezen.

 6. fijnegozer schreef:

  Hallo Inge (alias Hugh Williams de 835ste).Erg leuke reactie. En je hebt me even aan het puzzelen gezet. Ben je er al uit waar de vakantie naartoe gaat? Groetjes FG

 7. dooske schreef:

  oew lekker drukke agenda, wel super gaaf om overal mara eens een keer langs te gaan..
  centerparcks is ook altijd super leuk en er is ook veel te doen..
  verders ja uhm..
  heb ik niet zo veel vakantie tips, ga zelf eigenlijk bijna nooit op vakantie..
  groetjes Dooske

 8. Inge schreef:

  @ FG, ik doe het graag, ik heb hele lieve ouders en ze doen ook veel voor mij. En nee, we zijn er nog niet uit.
  @ Bingelke, Ja Parijs is erg romantisch. We komen er dan ook erg graag. Maar wél met 3 kinderen, want die vinden Parijs net zo’n bijzondere stad als wij.
  @ Sas, Ohh, waar zaten jullie precies vorig jaar?

 9. Sas schreef:

  Wij zaten in La Tranche sur mer en op camping Du Jard. Zoals gezegd was die camping niet veel soeps, rijen van stacaravans naast elkaar. Niet leuk neergezet, dus daar moet je echt niet heen gaan.Een goede website: http://www.camping-frankrijk.nl. Succes!

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada