calvin klein españa calvin klein baratos comprar calzoncillos calvin klein calvin klein españa ralph lauren baby australia michael kors uk outlet outlet hogan ralph lauren baby australia cheap polo ralph lauren ralph lauren australia outlet ralph lauren baby australia clothing ralph lauren australia careers cheap tiffany jewellery cheap tiffany sale
Feed on
Posts
Comments

Een vliegende storm

Het zal niemand zijn ontgaan: er raast een gierende storm over ons kikkerlandje. Sterker nog, over grote delen van Europa. Vanochtend ging ik naar mijn werk en ik heb over een ritje van nog geen 3 kilometer ruim 50 minuten gedaan. Niet normaal meer. En toen ik uitstapte lag ik meteen onderuit. Weggeblazen! Maar het kan nog erger. Een klein uurtje later bleken er, op mijn werk, grote delen van de dakbedekking los te laten. Die brokken dakbedekking waaiden de weg op en op geparkeerde auto’s. Maar gelukkig raakte er niemand gewond. De brandweer is een hele tijd beziggeweest om alles af te zetten.

Eurocross Noordwijk

Vlak daarna belde mijn lieve Nico met de mededeling dat hij ongedeerd en veilig was maar dat er een heel ernstig ongeluk was gebeurd. Hij was namelijk bij de Universiteit van Utrecht en had enkele minuten voordat de hijskraan afbrak en omviel nog op die plek gelopen.

     universiteitsterrein Utrecht

Een bizarre ervaring die je hier uitgebreid kan lezen. Thomas belde even later dat hij "windvrij" had gekregen. Zijn school staat normaal gesproken heerlijk tussen de bomen maar nu waren er al 3 bomen omgewaaid waarvan er ééntje dwars door een raam was gevallen. Gevaarlijk dus! Gisterenavond was al afgesproken dat hij en zijn vrienden niet op de fiets mochten dus de vader van een vriend bracht en haalde het drietal gelukkig. Toch zag je nog mensen een poging doen op de fiets te blijven zitten. Dat snap ik dus echt niet! Iedereen is toch gewaarschuwd, dan neem je toch maatregelen? Vlak voordat ik naar huis ging vanmiddag kwam de brandweer aangereden en zette het kruispunt af. Boom omgewaaid! En ook later zag ik nog wat ontwortelde bomen liggen. Uiteindelijk ben ik thuis gekomen maar het was echt niet fijn om met dit weer in de auto te zitten. Ook thuis is er schade. 2 bolacacia’s staan er niet meer zo geweldig bij en de rozenboog heeft het nu helemaal begeven. De 2 vorige stormen hadden al de nodige schade aan de boog aagericht. Zonde! Maar ik heb de gordijnen snel dichtgedaan en bekijk de schade morgen overdag wel. Gelukkig zijn we allemaal weer veilig thuis. Ik hou op zijn tijd van een goede storm, zoals ik vorige week op mijn log al schreef maar dit…………. dit is spookachtig. De stormt buldert, giert en huilt. En hij is nog steeds niet uitgeraasd. En jullie, hoe ervaren jullie deze storm?   

4 Responses to “Een vliegende storm”

 1. bingelke schreef:

  Momenteel zit ik lekker achter mijn pc, en luister hoor het buiten te keer gaat. Heb wel nog achter mijn kliko aan moeten rennen omdat die opeens over straat waaide. Maar met die kraan dat had me eng geleken, zeker als je daar zelf dan net hebt gelopen. brrrrrr.
  p.s. ik heb je gelinkt.

 2. Corina schreef:

  Ik heb op tv gezien, wat voor rottigheid er allemaal is gebeurt. Wij hebben het er gelukkig goed af gebracht. en jullie gelukkig ook. Leuke web-log trouwens, kom zeker nog een keer kijken. Groetjes

 3. Inge schreef:

  Hoi Inge

  Dank je wel voor je berichtje op mijn log 🙂 Ben blij dat jij er net zo over denkt (ik had ook bijna tegen de mevrouw aan de foon gezegd dat ik mij graag om wilde laten bouwen naar man :-))

  Leuke log! Ik kom zeker nog eens kijken!

  Groeten terug van Inge!

 4. peet schreef:

  Jeetje jullie zaten wel dicht bij de ellende, dat met die kraan zag ik op tv en ja hoe ik over de storm denk? Als het eens lekker tekeer gaat ok maar als het met een hoop ellende en mensenlevens gepaard gaat vind ik het niet echt leuk meer, gelukkig zijn jullie allemaal veilig en wel thuisgekomen

Leave a Reply

Cheap ralph lauren outlet in canada http://www.noadmail.ca ralph lauren Outlet Ralph Lauren Canada Outlet Cheap Ralph Lauren Polo Polo Ralph Lauren Ralph Lauren Canada ralph lauren outlet canada